ΑΕΚ: Κι όμως, δεν μπορεί να μετακομίσει στη Ριζούπολη

ΑΕΚ: Κι όμως, δεν μπορεί να μετακομίσει στη Ριζούπολη

Τα δεδομένα για την αποχώρηση της ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ.

Σίγουρο θεωρούν πολλοί ότι η ΑΕΚ θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Ριζούπολης τη νέα σεζόν. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Στην Ένωση δεν θέλουν να παραμείνουν στο ΟΑΚΑ, όπου το ενοίκιο και το κόστος συντήρησης είναι υψηλά, όπως και τα πρόστιμα που καλείται να πληρώσει για τη συμπεριφορά των οπαδών της.

Το γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης «Γ. Καμάρας» μοιάζει η πλέον λογική επιλογή για να μετακομίσει η ΑΕΚ τη νέα σεζόν, μέχρι να ετοιμαστεί το δικό της σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όμως, για να γίνει κάτι τέτοιο, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πρέπει να έρθει σε συμφωνία με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και όχι με τον Ερασιτέχνη.

Κι αυτό επειδή, η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήρθε σε συμφωνία προ δύο ετών με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα για την αποκλειστική χρήση της Ριζούπολης για 5 χρόνια, πληρώνοντας το σχετικό ενοίκιο και αναλαμβάνοντας το κόστος της συντήρησης του χλοοτάπητα.

Μέχρι στιγμής, η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει επικοινωνήσει με τη διοίκηση του Απόλλωνα για το γήπεδο. Μάλιστα, από την πλευρά των «κυανόλευκων», υπάρχει έντονη ενόχληση για το γεγονός ότι παρουσιάζεται ως σίγουρη η μετακόμιση της Ένωσης στο «Γ. Καμάρας».

Τα νέα δεδομένα ελέω κορονοϊού

Η μετακόμιση της ΑΕΚ στη Ριζούπολη ωστόσο ίσως να μην πραγματοποιηθεί και για έναν ακόμη λόγο. Όπως ξεκαθάρισε ο Λευτέρης Αυγενάκης, τα παιχνίδια ποδοσφαίρου θα διεξάγονται χωρίς θεατές, μέχρι να βρεθεί εμβόλιο για τον κορονοϊό. Κάτι που σημαίνει ότι τη νέα σεζόν, οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό αυτομάτως «λύνει» ένα πρόβλημα της ΑΕΚ με το ΟΑΚΑ, καθώς χωρίς οπαδούς στις εξέδρες, δεν θα υπάρχουν επεισόδια και πρόστιμα, οπότε ίσως σκεφτεί να παραμείνει στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις.

Εξάλλου, ακόμα κι αν επιτραπεί η παρουσία θεατών στα γήπεδα, θα είναι σε μικρότερο αριθμό και με αυστηρά μέτρα προστασίας, οπότε ένα γήπεδο σαν τη Ριζούπολη, με περιορισμένη χωρητικότητα, θα σημαίνει λίγοι θεατές και λιγότερα έσοδα από τα εισιτήρια.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved