«Αρπάχτηκαν» ξανά στη Super League: Οι αναφορές σε «δορυφόρους» και Τζήλο!

«Αρπάχτηκαν» ξανά στη Super League: Οι αναφορές σε «δορυφόρους» και Τζήλο!

Η συζήτηση για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος, έβαλε ξανά… φωτιά στην τηλεδιάσκεψη της Super League κι έφερε νέα κόντρα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Με ένταση ξεκίνησε η τηλεδιάσκεψη της Super League για το μέλλον του πρωταθλήματος και με ένταση συνεχίζεται! Μετά τη σφοδρή κόντρα που είχαν Βαγγέλης Μαρινάκης και Μάκης Γκαγκάτσης, υπήρξε δεύτερος γύρος αντιπαραθέσεων. Αυτή τη φορά, αφορμή ήταν η συζήτηση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και συγκεκριμένη για την κεντρική διαχείριση.

Μια πρόταση με την οποία συμφωνούν αρκετές ομάδες, ο Παναθηναϊκός μάλιστα δια στόματος Γιάννη Αλαφούζου έχει ξεκαθαρίσει πως το θεωρεί μόνη λύση και ζήτησε να γίνει και ψηφοφορία για αυτό, έφερε νέες κόντρες. Η αναφορά του Τάκη Αγραφιώτη από πλευράς Ολυμπιακού για ομάδες – δορυφόρους, ήταν αυτή που άναψε τα… αίματα.

Αρχικά ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, που συμμετέχει τελικά στην τηλεδιάσκεψη (αρχικά υπήρχε σκέψη για αποχή της ομάδας του Αγρινίου), υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση. Ο εκπρόσωπος των «ερυθρόλευκων» απάντησε ότι «Πήρατε χαρτάκι από τον κύριο Γκαγκάτση κύριε Κωστούλα. Όσο υπάρχουν ομάδες-δορυφόροι στη Λίγκα, δεν θα υπάρχει κεντρική διαχείριση».

Ο Φώτης Κωστούλας εμφανώς εκνευρισμένος σχολίασε: «Αν αποκαλείς δορυφόρο τον Παναιτωλικό θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Εγώ είμαι ανεξάρτητος, ξεμπέρδεψέ τα στο μυαλό σου, δεν έχω κανέναν ανάγκη. Πείτε μου για ποιο λόγο να γίνω δορυφόρος. Παρ’ το πίσω αυτό που είπες! Δηλαδή οποίος δεν είναι με τον Ολυμπιακό, είναι εχθρός του; Να μας πει ο κ. Μαρινάκης αν συμφωνεί με τον κ. Αγραφιώτη».

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού απάντησε πως «Ακούγονται πολλά αλλά δεν έχω στοιχεία. Υπάρχουν σύννεφα και ερωτηματικά για τον Παναιτωλικό», με τον Φώτη Κωστούλα να λέει «Κατάλαβα κ. Μαρινάκη. Για να δούμε τι βγάλει το σύννεφο…».

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε: «Ο πρώτος που αποχώρησε από την κεντρική διαχείριση ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Όμως δεν θα ανεχτούμε την πολυϊδιοκτησία της Ξάνθης, ούτε τον Βόλο που θα είναι η επόμενη ομάδα που θα απασχολήσει την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μόνο με καθαρό τοπίο θα πάμε σε κεντρική διαχείριση».

Η απάντηση του Μάκη Γκαγκάτση ήταν: «Να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Να ξεκαθαρίσουν και οι δικαστικές υποθέσεις για τα στημένα ματς. Όπως και η υπόθεση Τζήλου για το αν εμπλέκεται κάποια ομάδα. Η απόφαση για την πολυϊδιοκτησία είναι τελεσίδικη, αλλά όχι αμετάκλητη. Εκκρεμεί το CAS. Όλοι ξέρουμε τι έκανε ο Αυγενάκης με την ΕΕΑ», με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να λέει «ντροπή να μιλάτε έτσι».

Θέση πήρε και η ΠΑΕ Βόλος, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας της Μαγνησίας, Παναγιώτη Λούτσο, να επισημαίνει: «Ο κ. Μαρινάκης έχει κολλήσει με τον Βόλο. Είμαστε νόμιμοι και θα μετέχουμε παντού».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved