«Σφαγή» Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στη Super League – Ένταση με Μαρινάκη, Γκαγκάτση

«Σφαγή» Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στη Super League – Ένταση με Μαρινάκη, Γκαγκάτση

Κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος, παρόλα αυτά στην τηλεδιάσκεψη της Super League μόνο… αυτό δεν συζητήθηκε!

Η τηλεδιάσκεψη της Super League ξεκίνησε με… ένταση. Αντί να συζητηθεί το πώς και αν θα ολοκληρωθεί η σεζόν, υπήρξε μεγάλη ένταση με την κόντρα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ να μεταφέρεται και εκεί. Μάλιστα υπήρξε «χοντρό» σκηνικό μεταξύ του ιδιοκτήτη των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη και τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.

Η τηλεδιάσκεψη, θεωρητικά, θα είχε αντικείμενο το αν και πως θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα και πως θα ολοκληρωθεί με τους Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Μαρινάκης-Αγραφιώτης (Ολυμπιακός, Αλαφούζος-Μπουτσικάρης (Παναθηναϊκός), Πουρσανίδης (ΟΦΗ), Κοξένογλου (Ατρόμητος), Καρυπίδης (Άρης), Πιαλόγλου (Ξάνθη), Τσικνής (Λαμία), Κούγιας (ΑΕΛ), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Λούτσος (Βόλος) και Αντωνίου (ΕΠΟ) να παίρνουν μέρος και τον Παναιτωλικό να απέχει.

Τα θέματα που έπρεπε να απασχολήσουν θίχτηκαν πολύ επιδερμικά, κυρίως έγιναν αναφορές στο θέμα των συμβολαίων και στις συζητήσεις που πρέπει να γίνουν για περικοπές αλλά και στα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, πριν μπει… φωτιά στα μόνιτορ της τηλεδιάσκεψης και ξεσπάσει η άγρια κόντρα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

«Ρώσος ο Σαββίδης, λεκές στο ποδόσφαιρο αυτά που κάνει ο ΠΑΟΚ»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από πλευράς Ολυμπιακού ήταν αυτός που ξεκίνησε λέγοντας «Να παίξουμε, όπως άλλωστε το θέλει και η UEFA. Οι προπονήσεις να αρχίσουν 5 Μαΐου. Να βοηθήσουμε οικονομικά όλες τις μικρότερες ομάδες». Στη συνέχεια, όμως, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού επιτέθηκε στον ΠΑΟΚ και προσωπικά στον Ιβάν Σαββίδη, ανεβάζοντας τους τόνους.

«Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην τηρούνται οι κανόνες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεφτιλίζει το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό. Αυτά που κάνει ο Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ είναι λεκές για την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, θέλησε να ρίξει τους τόνους λέγοντας πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν συμμετέχει στη συζήτηση για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, οπότε δεν θα ήταν σωστό να γίνονται αναφορές σε αυτόν.

Εκεί, ο Βαγγέλης Μαρινάκης… απασφάλισε λέγοντας «Δεν είναι παρών γιατί είναι Ρώσος και είναι στη Ρωσία. Είναι παρών είτε μέσω του Σκάι, είτε μέσω του Open. Είναι εκεί ο κ.Γκαγκατσης που κάνει τη βρώμικη δουλειά».

«Λεκέδες είναι τα στημένα και τα πακιστανικά τηλέφωνα»

Το… γάντι που πέταξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην πλευρά του ΠΑΟΚ, σήκωσε ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης. Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ αρχικά ανέφερε στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού πως είναι… εκνευρισμένος λόγω της εισήγησης για υποβιβασμό της ομάδας του και δια βίου αποκλεισμού του ίδιου, με τους τόνους να ανεβαίνουν και τον Μηνά Λυσάνδρου να προσπαθεί και πάλι να φέρει μια τάξη στη συζήτηση.

«Του επιστρέφονται όλοι οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των οποίων και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός. Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μια φορά με την επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων σε περίοδο κρίσης», ήταν η απάντηση του Μάγκη Γκαγκάτση.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε ακόμα πως λεκέδες για το ποδόσφαιρο δεν είναι όσα κάνει ο Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ, αλλά οι στημένοι αγώνες και τα πακιστανικά τηλέφωνα, βάζοντας έτσι ξανά… φωτιά στην κουβέντα. Εν τέλει ηρέμησαν κάπως τα πράγματα για να συνεχιστεί η τηλεδιάσκεψη…



Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!
Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved