Πανιώνιος: Συνεχίζει με Βόκολο - Μήνυμα παραμονής από τρεις

Πανιώνιος: Συνεχίζει με Βόκολο - Μήνυμα παραμονής από τρεις

Στον Πανιώνιο φαίνεται πως θα παραμείνει ο Λεωνίδας Βόκολος - Θέλουν να μείνουν στη Νέα Σμύρνη Κόρμπος, Σαραμαντάς, Τσιλούλης.

Μπορεί να μην είναι καθόλου σίγουρη η επανέναρξη του πρωταθλήματος, στον Πανιώνιο όμως φαίνεται πως δουλεύουν για την επόμενη μέρα της ομάδας, σε όποια κατηγορία κι αν είναι αυτή.

Έτσι, ο Λεωνίδας Βόκολος -εκτός απροόπτου- θα συνεχίσει στον πάγκο του Πανιωνίου και τη νέα σεζόν, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου εμπιστεύονται τον Έλληνα coach και υπάρχει ικανοποίηση για την έως τώρα συνεργασία μαζί του.

Παράλληλα, με δηλώσεις τους στα panionianea.gr, οι Παναγιώτης Κόρμπος, Γιώργος Σαραμαντάς και Σωτήρης Τσιλούλης τόνισαν πως θέλουν παραμείνουν στον «Ιστορικό» είτε αυτός είναι στη Super League 1, είτε στη Super League 2.

Aναλυτικά η δήλωση του Κόρμπου:

Ρωτάει ο κόσμος. Ο Κόρμπος θα έμενε αν πέσει ο Πανιώνιος κατηγορία;

«Θα έμενε. Να μην το έχω σκεφτεί θα πω ψέμματα. Το έχω πει και ανοιχτά μέσα στα αποδυτήρια, δεν είμαι άνθρωπος που κρύβομαι, ήταν παρόντες όλοι και να πέσει η ομάδα εγώ εδώ θα είμαι, δεν πρόκειται να φύγω. Όλοι μπορούν να φύγουν, εγώ εδώ θα είμαι. Αν με θέλει η ομάδα, εγώ θα μείνω και στην δεύτερη κατηγορία. Πιστεύω ότι το έχω δείξει και στο παρελθόν, όταν είχα προτάσεις να φύγω έλεγα από την αρχή ότι προτεραιότητα μου ο Πανιώνιος και αν ρωτήσετε και τον κ. Ζαμάνη και τον κ. Δάρα μέσα σε 5-10 λεπτά είχαμε τελειώσει».

Η ερώτηση στον Γιώργο Σαραμαντά: Το συμβόλαιο σου λήγει το Καλοκαίρι. Έχουμε να πούμε κάτι γι΄αυτό το θέμα; «Όπως και σε κάποια άλλα παιδιά, έτσι και εμένα το συμβόλαιο μου λήγει το Καλοκαίρι. Ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα είναι ο Πανιώνιος εγώ θα ήθελα να παραμείνω στην ομάδα. Όπως σας είπα, την γουστάρω αυτή την ομάδα και από εκεί και πέρα θα δούμε τις εξελίξεις. Ακόμα δεν έχει γίνει κάτι, αυτή την περίοδο δεν μπορούν να γίνουν και πολλά».

Η ερώτηση προς τον Τσιλούλη: Για το αν συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα: «Έχω συμβόλαιο άλλα δύο χρόνια, δεν μπορεί κάτι να το αλλάξει αυτό. Οπότε ναι. Καταρχήν δεν θέλω να μιλάω γι' αυτό το ενδεχόμενο στο να πέσει η ομάδα, αλλά έχω ξαναπαίξει στην Β' Εθνική. Δεν πρέπει να είναι κάτι κακό για κάποιον παίκτη. Μου δόθηκε η ευκαιρία και η τιμή να παίξω στον Πανιώνιο στην Α' Εθνική, οπότε δεν συζητάω κάτι άλλο για τη νέα σεζόν».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved