Παπαπέτρου: «Μας βρήκε σύμφωνους όλους τους διαιτητές η συγκεκριμένη πρωτοβουλία»

Παπαπέτρου: «Μας βρήκε σύμφωνους όλους τους διαιτητές η συγκεκριμένη πρωτοβουλία»

Στο γεγονός ότι διαιτητές και βοηθοί της Super League συγκεντρώνουν χρήματα στη μάχη κατά του κορονοϊού στάθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γνωστός ρέφερι στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis»

Για το αν ακολουθούν πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι στο διάστημα της καραντίνας: «Δεν μας παίρνει να κάνουμε και αλλιώς, όπως και οι ποδοσφαιριστές έτσι και εμείς γυμναζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Στο σπίτι, όπως πρέπει, με το πρόγραμμα του γυμναστή».

Για την φημολογία που υπάρχει ότι εφόσον ξαναρχίσει το Πρωτάθλημα θα σφυρίζουν μόνο Έλληνες διαιτητές: «Δεν ξέρω κάτι τέτοιο, δεν είμαι αρμόδιος. Το αντιλαμβάνομαι ότι έχουν απαγορευτεί οι πτήσεις από το εξωτερικό. Όπως και να έχει εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι, δεν ξέρω αν θα υλοποιηθεί κάτι τέτοιο».

Πριν δύο μέρες ο κ. Σιδηρόπουλος πήρε μία πρωτοβουλία που μας βρήκε σύμφωνους όλους τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League 1, για να προχωρήσουμε στην αγορά ΜΕΘ δίνοντας ένας μέρος από τις αμοιβές μας ως VAR και AVAR ή να προβούμε σε αγορά ιατρικού υλικού. Είμαστε σε ένα πρώιμο στάδιο όσον αφορά το ποσό.

Ο κ. Ζαχαριάδης έκανε δωρεά στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ωραιοκάστρου. Αυτό είναι ξεχωριστό κομμάτι, τώρα εδώ μιλάμε για κάτι ομαδικό, ακόμη δεν ξέρουμε ποιο ποσό θέλουμε. Ο καθένας δίνει ό,τι μπορεί. Οι διαιτητές πάντα σε τέτοιες περιστάσεις είναι ενωμένοι και προσπαθούν να βοηθήσουν. Κάνουμε πολλά πράγματα που δεν τα ξέρει καν ο κόσμος. Ο σύνδεσμος Αθηνών, θέλω να πω, ότι προσφέρει το ποσό των 1.000 ευρώ και έχουμε ενημερώσει ότι έχουμε αυτά τα χρήματα στα χέρια μας».

Για τις συμβουλές που του δίνει ο πατέρας του, πρώην διαιτητής, σημείωσε: «Θα το καταλάβετε εύκολα αυτό που θα σας πω. Ο καθένας χαράζει τον δικό του δρόμο. Άλλη η καριέρα του πατέρα μου, άλλη η δική μου. Σίγουρα όταν έχεις έναν πατέρα που ξέρει τόσο καλά αυτό το κομμάτι τον συμβουλεύεσαι, αλλά οι καριέρες μας είναι διαφορετικές».ΔΟΕ: Απορρίπτει την κριτική της Ουκρανίας
ΔΟΕ: Απορρίπτει την κριτική της Ουκρανίας
Survivor All Star: Αυτοί κέρδισαν στα Παιχνίδια της Καραϊβικής - Το έπαθλο που «ένωσε» τους παίκτες
Survivor All Star: Αυτοί κέρδισαν στα Παιχνίδια της Καραϊβικής - Το έπαθλο που «ένωσε» τους παίκτες
Βαλένθια: Παρελθόν ο Γκατούζο
Βαλένθια: Παρελθόν ο Γκατούζο
ΕΠΟ: Στην Παιανία οι Εθνικές ομάδες!
ΕΠΟ: Στην Παιανία οι Εθνικές ομάδες!