Σουντανί: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Σουντανί: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Στην άσχημη ψυχολογία του μετά τον τραυματισμό του και στην αποφασιστικότητά του να επιστρέψει πιο δυνατός αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ηλεκτρονικό περιοδικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Χιλάλ Σουντανί.

Ο Αλγερινός άσος των ερυθρολεύκων εξήγησε πως βρίσκεται σε επαφή με τους συμπαίκτες του στην ομάδα του Πειραιά τονίζοντας πως ανυπομονεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χιλάλ Σουντανί εξήγησε σχετικά με το πως περνάει τις ημέρες της απομόνωσης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού: «Μιλάω με τους συμπαίκτες μου, έχουμε καθημερινή επαφή. Πιστεύω πως η κατάσταση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κροατία είναι ίδια, αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Ελπίζω αυτά τα μέτρα που έχουν παρθεί σχεδόν σε όλη την Ευρώπη να βοηθήσουν».

Εν συνεχεία, θυμήθηκε για τον τραυματισμό του: «Ήταν ένας τραυματισμός που δεν περίμενα ότι θα συμβεί εκείνη τη στιγμή. Ήξερα από την πρώτη στιγμή τι μου είχε συμβεί. Ήταν κάτι που το είχα ζήσει ξανά. Ειλικρινά, ήμουν βαθιά απογοητευμένος. Το ηθικό μου έπεσε, όμως, στη ζωή και στο ποδόσφαιρο οι τραυματισμοί μπορεί να συμβούν. Δεν ένιωθα καθόλου καλά, ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Έχασα το κουράγιο μου γιατί ο κόουτς με είχε εμπιστευτεί για να παίξω στην Ευρώπη και επίσης ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι με την Άρσεναλ. Ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση, είχα αυτοπεποίθηση... Δεν έχεις κάθε χρόνο την ευκαιρία να παίξεις με τον Ολυμπιακό στο Europa League, όμως όλα είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και της τύχης. Δεν θα σηκώσω ψηλά τα χέρια τώρα, θα γυρίσω πιο δυνατός και έτοιμος για την επόμενη σεζόν. Εξάλλου θα έχουμε και την επόμενη σεζόν ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα μας».

 



Λιονέλ Μέσι: Έκανε χατ τρικ με απίθανα γκολ και κέρδισε το «Χρυσό Παπούτσι» στο MLS - Βίντεο
Λιονέλ Μέσι: Έκανε χατ τρικ με απίθανα γκολ και κέρδισε το «Χρυσό Παπούτσι» στο MLS - Βίντεο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Άρης - Παναθηναϊκός και Λίβερπουλ - Μάντσεστερ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Άρης - Παναθηναϊκός και Λίβερπουλ - Μάντσεστερ
Άσεμνη χειρονομία του Χάνζι Φλικ στη νίκη της Μπαρτσελόνα
Άσεμνη χειρονομία του Χάνζι Φλικ στη νίκη της Μπαρτσελόνα
Κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω Ποδηλατικού Γύρου: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω Ποδηλατικού Γύρου: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Το μεγάλο φινάλε του Να με λες μαμά: Η Μαρία Κίτσου τιμωρείται, αλλά κερδίζει την κόρη της