ΠΑΟΚ: Τα καλύτερα του PAOK TV (videos)

ΠΑΟΚ: Τα καλύτερα του PAOK TV (videos)

Τα πέντε δημοφιλέστερα βίντεο του PAOK TV.

Το PAOK TV απέκτησε τη φετινή σεζόν νέα διάσταση στον ΠΑΟΚ, καθώς μετέδιδε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος της ομάδας. Ωστόσο ήταν κοντά και στην Κ19, με τις εντυπωσιακές της επιδόσεις, ενώ υπήρχε παρακάμερα σε κάθε παιχνίδι.

Μιλώντας για ποδόσφαιρο, είναι λογικό στην κορυφή να βρίσκεται η δράση. Τα highlights από σημαντικούς αγώνες. Στην κορυφαία πεντάδα, όμως, εκπροσωπείται και το PAOK Academy και η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα της Τούμπας και το παρασκήνιο. Ας θυμηθούμε, λοιπόν τα πέντε most viewed videos.

5. ΠΑΟΚ Κ12 – Μπαρτσελόνα Vs ΠΑΟΚ 1-2

To 2014 η Κ12 του Δικεφάλου έζησε το όνειρο. Ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και αντιμετώπισε στη Λα Μασία την αντίστοιχη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Το παιχνίδι παρά το γεγονός ότι είχε φιλικό χαρακτήρα ήταν μία μεγάλη πρόκληση για τους νεαρούς αθλητές του Δικεφάλου, που ήθελαν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.

Τελικό αποτέλεσμα 1-2 και μία αξέχαστη εμπειρία. Δεν είναι λίγο να κερδίζεις τον καλύτερο μέσα στο σπίτι του!

4. The Katsour Show!!!

16 μέρες προετοιμασία σερί, δεν θέλει και πολύ να αρχίσουν οι.. παρενέργειες. Σε κάποιους μάλιστα, όπως στον Κώστα Κατσουράνη και στον Στέφανο Αθανασίαδη, ήταν λίγο πιο έντονες.

Το καλοκαίρι του 2013 η προετοιμασία ήταν… μαραθώνια. Την τελευταία μέρα οι δύο παίκτες του Δικεφάλου αποφάσισαν να ασχοληθούν λίγο με το κανάλι. Πήραν τα ποδήλατά τους, το μικρόφωνο, έβαλαν την κάμερα του PAOK TV να τους ακολουθεί και έφτιαξαν το παρακάτω ξεκαρδιστικό βίντεο.

3. Η Φλεγόμενη Τούμπα από ψηλά

Η πρώτη απόπειρα του PAOK TV να χρησιμοποιήσει drone έγινε πριν έξι χρόνια, το 2014. Το παιχνίδι δεν επιλέχθηκε τυχαία. Ημιτελικός κόντρα στον Ολυμπιακό, σε μία sold out Τούμπα, με το 2-1 του Καραϊσκάκη να αφήνει τα πάντα ανοιχτά.

Η δίψα της οικογένειας του ΠΑΟΚ για επιστροφή στους τίτλους μετά από 11 χρόνια είχε δημιουργήσει τεράστια προσμονή και άπαντες περίμεναν το παιχνίδι με ανυπομονησία.

Το PAOK TV ήταν έτοιμο και κατέγραψε από αέρος την απίθανη ατμόσφαιρα της Τούμπας και ιστορικό πλέον Ring of Fire.

2. Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ Vs Ολυμπιακος 1-0

Ο ημιτελικός της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό το 2014 έχει διπλή εκπροσώπηση στο Top 5 μας. Αφού λοιπόν πήραμε μία γεύση του τι έγινε στην έδρα του Δικεφάλου από ψηλά, πάμε τώρα να θυμηθούμε όλο το παρασκήνιο του αγώνα, όπως το κατέγραψε η παρακάμερα του PAOK TV.

Η άφιξη της ομάδας, οι στιγμές πριν τη σέντρα, time lapse της φλεγόμενης Τούμπας, πλάνα από go pro σε ball boy και οι αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της μεγάλης νίκης σε χορταστικό βίντεο.

1. Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη για πάντα. Που όταν θέλεις να κάνεις μία αναδρομή στο παρελθόν με μεγάλες στιγμές βρίσκεται πάντα στις επιλογές σου. Μία ανατροπή που θα έχουν να διηγούνται όσοι την έζησαν από κοντά.

ΠΑΟΚ φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2016-17 και βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας ηττηθεί με 2-0 στη Λεωφόρο.

Ο Δικέφαλος, όμως, έχει αποδείξει ότι είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα. Με γκολ των Πέλκα, Μάτος, Σάκχoφ και Πρίγιoβιτς «σκόρπισε» τους Πράσινους με 4-0 και πήρε την πρόκριση στον τελικό.



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved