Παναθηναϊκός – Βόλος 4-1: Όπως… έπρεπε (video+photos)

Παναθηναϊκός – Βόλος 4-1: Όπως… έπρεπε (video+photos)

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε 4-1 τον Βόλο έχοντας αρκετούς νέους παίκτες στη σύνθεσή του κι έδειξε έτοιμος για την πρόκληση των Playoffs.

Χωρίς να συναντήσει προβλήματα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κλείσει νικηφόρα την κανονική περίοδο της Super League. Οι «πράσινοι» με αρκετά νέα πρόσωπα τόσο στην ενδεκάδα όσο και στην αποστολή, κατάφεραν να μετατρέψουν σε… περίπατο την αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας και να μπουν έτσι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα Playoffs.

Στα θετικά για την ομάδα του Γιώργου Δώνη το γεγονός ότι έκαναν ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με την πράσινη φανέλα οι νεαροί Βασίλης Ξενόπουλος, που υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας, και Βασίλης Ζαγαρίτης, που έπαιξε στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Φεντερίκο Μακέντα να συνεχίζει να είναι «ανεβασμένος» και να πετυχαίνει δυο γκολ για να φτάσει στην καλύτερη συγκομιδή της καριέρας του με τα 13 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε… φουριόζος στο ματς και μόλις στο 3’ πήρε προβάδισμα με τον Νατζ. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να είναι ανώτεροι και πριν φύγει το ημίχρονο βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Φεντερίκο Μακέντα να διαμορφώνει το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου. Το προβάδισμα φαίνεται πως έφερε μια χαλάρωση στους «πράσινους», αφού στο 53’ ο Γέντρισεκ κατάφερε να συλλάβει… κοιμώμενη την άμυνα της ομάδας του Δώνη και να μειώσει 2-1 για τον Βόλο.

Λίγο αργότερα, όμως, η ομάδα της Μαγνησίας έμεινε με δέκα παίκτες αφού ο Γκουαροτσένα πήρε κίτρινη κάρτα στο 62’ και το 64’ με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Μάλιστα η κόκκινη κάρτα έφερε και μια αναστάτωση αφού στον πάγκο του Βόλου διαμαρτύρονταν για αδιευκρίνιστο λόγο, με τον εκνευρισμό να περνάει και στον «πράσινο» πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 68’ ο Μακέντα «χτύπησε» ξανά για το 3-1 του «τριφυλλιού». Στο 76’ ήταν η σειρά του Τάσου Χατζηγιοβάνη να σκοράρει, για να διαμορφώσει το τελικό 4-1 για το «τριφύλλι». Έτσι, ο Παναθηναϊκός πήγε στους 44 βαθμούς, με την ΑΕΚ να είναι στους 51… Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ανδρέα Παπαεμμανουήλ, του παλαίμαχου άσου του «τριφυλλιού» που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή... 

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας (46' Νούνες), Ζαγαρίτης, Ανουάρ, Κουρμπέλης (77' Μπεκ), Νατζ (77' Περέα), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Βόλος (Στέφανος Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Κανταμούρο, Φεράρι, Μαξ Αουγκούστο, Λύρατζης (46' Μπαλογιάννης), Ζοάο (60' Τόρες), Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Γέντρισεκ (75' Κάσες).

Δείτε το φωτορεπορτάζ και τα highlights του αγώνα

Παναθηναϊκός-Βόλος 4-1



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved