Μασούρας: «Θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα»

Μασούρας: «Θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για την πρόκριση στο Λονδίνο και τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γιώργος Μασούρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Mega Sports Weekend και μίλησε για την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ, αλλά και για τα όσα μπορεί να πετύχουν οι ερυθρόλευκοι στη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Σημαντικό που βάλαμε ένα ιστορικό γκολ... Η σκέψη είναι να περάσει η μπάλα τον πρώτο παίκτη κι ευτυχώς πέρασε και ο Ελ Αραμπί την έκανε πετυχημένη γιατί είναι σπουδαίος παίκτης. Δεν έχω κοιμηθεί είναι η αλήθεια, έχω δει τα hl στο αεροπλάνο», ανέφερε αρχικά.

Για το ότι είναι οικογένεια ο Ολυμπιακός: «Ναι συμφωνώ, όσο κι αν ακούγεται κλισέ, αυτό που έχω όμως καταλάβει από την ημέρα που έχω έρθει είναι ότι όντως είμαστε μία οικογένεια, από τον πρώτο που είναι ο Πρόεδρος μέχρι τον τελευταίο όλοι δουλεύουν με μεράκι και με αγάπη».

Για το πνεύμα του νικητή που δείχνουν: «Νομίζω πως ο προπονητής μας μάς έχει μεταφέρει το πνεύμα του νικητή και μπαίνουμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση σε όλα τα ματς και αυτό μας βοηθά εμάς και δυσκολεύει τους αντιπάλους μας».

Για τον κόσμο της ομάδας που είναι παντού: «Είναι λίγα τα λόγια για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Από το καλοκαίρι είναι σε κάθε ματς δίπλα μας. Για εμένα είναι πρωτόγνωρο. Είναι απίστευτο πραγματικά».

Για τον αγωνιστικό Γολγοθά που ακολουθεί: «Ακόμα δεν έχω καταλάβει τί έχει συμβεί και θα πρέπει μέσα στη μέρα αν ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε. Μέχρι χθες το βράδυ ήμασταν όλοι μαζί και μιλάγαμε για το τι έχουμε κάνει. Έχουμε αθλητική ομάδα και τα καταφέρνουμε. Σίγουρα θα υπάρξει κούραση γιατί πολλά παιδιά έχουν πολλά 90λεπτα αλλά υπάρχει βάθος στο ρόστερ».

Για τη Γουλβς που θα βρουν μπροστά τους στη συνέχεια του Europa League: «Έχει πολλούς Πορτογάλους, τελευταίος ο Ντάνι (Ποντένσε) που είναι σπουδαίος παίκτης. Πολύ ισχυρή ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι σοβαρή ομάδα και καλή. Όμως έτσι όπως είμαστε ως ομάδα, με τον τρόπο που παίζουμε, δείχνουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για Ποντένσε που επιστρέφει ως αντίπαλος: «Ίσως να μην πανηγύριζε αν ήξερε ότι θα παίξουμε αντίπαλοι. Θα είναι ωραίο γιατί θα επιστρέψει στο Καραϊσκάκης που έκανε ωραία πράγματα».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δίνει βαθμούς: «Η μοναδική ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι που δίνει βαθμούς στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να το κάνουμε αυτό. Όμως βλέπουμε πως οι Ελληνικές ομάδες, θα μπαίνουν δύσκολα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Για το αν υπάρχει θέμα επιλογής ανάμεσα σε Πρωτάθλημα ή πορεία Ευρωπαϊκή: «Δεν υπάρχει θέμα επιλογής. Όμως είναι λογικό πως τα ευρωπαϊκά παιχνίδια για όλους τους παίκτες είναι πολύ σημαντικά. Είναι άλλο πρεστίζ. Όμως στο τέλος της ημέρας δεν υπάρχει θέμα επιλογής θες να τα κερδίσεις όλα».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved