ΠΣΑΠ: Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι της περσινής σεζόν (photos)

ΠΣΑΠ: Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι της περσινής σεζόν (photos)

Τους κορυφαίους της σεζόν 2018/2019 σε Super League και Football League βράβευσε το βράδυ της Τρίτης (28/1) ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής.

Κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού, ενώ ως καλύτερος ξένος παίκτης ψηφίστηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που συνεχίζει από το περασμένο καλοκαίρι στην τεχνική ηγεσία της Αλ-Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της περσινής περιόδου, ενώ καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στο εξωτερικό ψηφίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του μέσω ενός βίντεο από το Λονδίνο.

Ως καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε ο Γιάννης Μπουζούκης του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις:

-Καλύτερος διαιτητής Super League 2018-19: Αναστάσιος Παπαπέτρου

-Καλύτερος Έλληνας εξωτερικού 2018-19: Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ)

-Καλύτερος προπονητής Super League 2018-19: Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)

-Πρώτος σκόρερ Super League 2018-19: Ευθύμης Κουλούρης (Ατρόμητος)

-Καλύτερος τερματοφύλακας Super League 2018-19: Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ)

-Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής Super League 2018-19: Γιάννης Μπουζούκης (Παναθηναϊκός)

-Καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστές Super League 2018-19: Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ)

-Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής Super League 2018-19: Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός)

-Καλύτερη ενδεκάδα της Super League 2018: Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Ομάρ Ελαμπντελαουί (Ολυμπιακός), Φερνάντο Βαρέλα (ΠΑΟΚ), Σπύρος Ρισβάνης (Ατρόμητος), Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ), Γκιλιέρμε (Ολυμπιακός), Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Ντανιέλ Ποντένσε (Ολυμπιακός), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός), Ευθύμης Κουλούρης (Ατρόμητος).

Το βραβείο του Ντάνιελ Ποντένσε (για την παρουσία του στην καλύτερη ενδεκάδα του περσινού πρωταθλήματος), παρέλαβε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς διότι ο Πορτογάλος εξτρέμ απουσίαζε από την τελετή. Όταν ρωτήθηκε δε, για το αν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πορτογάλου εξτρέμ στη Γουλβς, απάντησε «…θα είναι μεγάλο το βράδυ». Αφήνοντας να εννοηθεί πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε πλήρη εξέλιξη και τις επόμενες ώρες μπορεί να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, με τη μετακίνηση του Ποντένσε στον αγγλικό σύλλογο.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Ακολούθησε μία σειρά από ειδικές βραβεύσεις, με πρώτη όλων αυτή των Λεονάρντο Κούτρη και Θάνου Κωστανάσιο. Μετά τον περσινό αγώνα με τον Ατρόμητο ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού πήρε αγκαλιά ένα μικρό φίλο των ερυθρόλευκων που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, προσφέροντάς του το μεγαλύτερο δώρο… ζωής.

Ειδικές βραβεύσεις έγιναν επίσης: -Στον Χρήστο Καρυπίδη που εγκατέλειψε την αγωνιστική δράση και έγινε τιμ μάνατζερ στον ΠΑΟΚ.

-Στην Κ19 του ΠΑΟΚ για την περσινή κατάκτηση τίτλου, ενώ δόθηκε «βραβείο Fair Play», στην Κ15 του Παναθηναϊκού, που παρά το γεγονός πως είχε την ευκαιρία να σκοράρει, σε ένα περσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, πέταξε τη μπάλα εκτός, καθώς υπήρχε παίκτης του αντιπάλου πεσμένος στο έδαφος.

Βραβεύτηκαν επίσης: Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 

Ο Τάσος Κουρδής, ένας μαχητής της ζωής που εξακολουθεί να είναι προπονητής στον Απόλλωνα Λάρισας, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. 

Ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ, Αντώνης Γιόβας που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Πολύ συγκινητική ήταν αντίστοιχα, η στιγμή της βράβευσης του Χουάν Φεράντο -ως κορυφαίου προπονητή της περσινής Football League- ο οποίος έλυσε από τις αρχές Ιανουαρίου το συμβόλαιό του με το Βόλο, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει με την όρασή του. Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση φορώντας μαύρα γυαλιά και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Βραβεύτηκαν ακόμα, οι πρώτοι σκόρερ της περσινής Football League, Χρήστος Ελευθεριάδης (Παναχαϊκή) και Μιγκέλ Μπιανκόνι (Πλατανιάς), ο κορυφαίος γκολκίπερ της Football League 2018-19, Ορέστης Μένγκα (Δόξα Δράμας), o καλύτερος νέος παίκτης της Football League, Γιάννης Ιατρούδης (Εργοτέλης) κι καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής της δεύτερης κατηγορίας Μιγκέλ Μπιανκόνι (Πλατανιάς).

Τέλος, κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής της Football League, αναδείχθηκε ο Βασίλης Μάντζης του Βόλου.



Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved