Ένινγκ: «Μέχρι τώρα έχουμε έναν θετικό απολογισμό»

Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη με την Ξάνθη, την δική του παρουσία στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», αλλά και το πώς καλείται να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες.

Ένινγκ: «Μέχρι τώρα έχουμε έναν θετικό απολογισμό»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:


Για το ότι συμπλήρωσε έναν γύρο ως προπονητής του Άρη:

Για τις απουσίες και τους τραυματισμούς: «Σίγουρα είναι κάτι που σταθερά μας δημιουργεί πρόβλημα. Δεν βοηθάει το να γκρινιάζουμε για αυτό, αλλά είναι σίγουρα ένα μειονέκτημα για την συνέχεια. Ο Ιντέγε είναι τραυματίας και νομίζω ότι θα διαρκέσει ένα διάστημα η απουσία του. Για τον Κουέστα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη, υπάρχουν θετικά σημάδια, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ακόμη αν είναι έτοιμος να παίξει».

Για τον Μπα: «Ο Μπα αλλά και οι Μανσίνι-Έμαν είναι ποδοσφαιριστές που μου δείχνουν ότι μπορούν να πατήσουν καλά στα πόδια τους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα όπως και για την ομάδα, αυτό βοηθάει το να αυξηθεί ο ανταγωνισμός και να αυξηθεί το επίπεδο της ομάδας».

Για το τι του ζητάει ο κόσμος του Άρη: «Υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο όταν με συναντά και εγώ θέλω να μάθω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος, αυτή η σχέση μεγαλώνει όλο και περισσότερο και νομίζω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο».

Για την Ξάνθη: «Το ότι έχουμε παίξει τρεις φορές με την Ξάνθη, δεν καθιστά εύκολο το έργο μας. Φυσικά πάμε σε αυτό το παιχνίδι με πολύ αυτοπεποίθηση και θέλουμε να κερδίσουμε».


COMMENTS