ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 3-1: Νίκη για «Δικέφαλο» με πανδαισία… VAR (photos)

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 3-1: Νίκη για «Δικέφαλο» με πανδαισία… VAR (photos)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Αστέρα, με το VAR να δίνει… ρεσιτάλ.

Σημαντική νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης με 3-1, σε ένα παιχνίδι που το VAR έκλεψε την παράσταση, αλλά για τους σωστούς λόγους. Κάθε επίμαχη φάση ελέγχθηκε και ο διαιτητής Σκουλάς πήρε σωστές αποφάσεις, πολλές φορές ανακαλώντας τις αρχικές υποδείξεις του.

Οι Σφιντέρσκι, Πέλκας και Λάμπρου πέτυχαν τα γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ για τους Αρκάδες μείωσε ο Μαρκ Φερνάντεθ. Το VAR γλίτωσε μια απόφαση για πέναλτι, για μαρκάρισμα εκτός περιοχής και μέτρησε με καθυστέρηση δύο γκολ του Πέλκα και του Μαρκ Φερνάντεθ, που αρχικά είχαν ακυρωθεί ως οφσάιντ.

Πιο κινητικός μπήκε στο ματς ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, πιέζοντας για ένα γρήγορο γκολ. Στο 5’ ο Λημνιός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο, ενώ στο 6’ η κεφαλιά του Μαουρίσιο πέρασε άουτ. Οι Αρκάδες μετά το πρώτο δεκάλεπτο ισορρόπησαν και στο 14’ ο Λουίς Φερνάντεθ έκανε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στον Ίνγκασον και να περνά κόρνερ.

Το παιχνίδι κύλησε με εκατέρωθεν φάσεις, αλλά στο 29’ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Από σέντρα του Βιεϊρίνια, ο Σίτο μπήκε στην πορεία της μπάλας κι αυτή έφτασε στον Σφιντέρσκι που πλάσαρε για το 1-0.

Ο Αστέρας προσπάθησε να απαντήσει, αλλά στο 38’ το σουτ του Μπόρχα Φερνάντεθ πέρασε άουτ. Το VAR έλεγξε και μια φάση για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντάγκλας στον Λουίς Φερνάντεθ, αλλά δεν θεώρησε ότι υπάρχει παράβαση. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλες συγκινήσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε επίσης χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, αλλά στο 56’ ένα σουτ του Πέλκα δεν βρήκε στόχο. Στο 57’ έγινε μια περίεργη φάση, με τον Πέλκα να σκοράρει, αλλά ο βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι για οφσάιντ. Η φάση στη συνέχεια ελέγχθηκε στο VAR και τελικά το γκολ μέτρησε, με την Τούμπα να πανηγυρίζει με… καθυστέρηση.

Στο 65’ σημειώθηκε επίσης μια φάση που σήκωσε συζήτηση, καθώς ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και αποβολή σε μαρκάρισμα του Σουάρεθ στον Σφιντέρσκι. Εξετάζοντας τη φάση από το VAR, ο Σκουλάς ανακάλεσε και τις δύο αποφάσεις του, δίνοντας φάουλ εκτός περιοχής και κίτρινη στον Σουάρεθ, που όμως ήταν η δεύτερη και αποβλήθηκε.

Στο 79’ ο Λάμπρου ανέβασε τον δείκτη του σκορ για τον ΠΑΟΚ στο 3-0, μετά από ασίστ του Μίσιτς.

Στο 84’ ο Μαρκ Φερνάντεθ μείωσε σε 3-1 για τον Αστέρα Τρίπολης, με το γκολ να μετρά μετά από ένα τρίλεπτο, αφού ελέγχθηκε από το VAR. Ως το τέλος του αγώνα, δεν σημειώθηκε κάποια αξιοσημείωτη φάση, με το τελικό σφύριγμα να ακούγεται στο 98’, καθώς ήταν πολλές οι καθυστερήσεις ελέω VAR.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Ντάγκλας, Μαουρίσιο (80’ Εσίτι), Λημνιός, Πέλκας (60’ Λάμπρου), Μίσιτς, Σφιντέρσκι (70’ Άκπομ).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Σουάρεθ, Άνχελ, Μπόρχα Φερνάντεθ (77’ Μπέλοκ), Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντες, Σίτο (60’ Ριέρα), Λουίς Φερνάντεθ (69’ Πασαλίδης), Χαουρέγκι.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved