Η κοπή της πίτας του Αστέρα Τρίπολης

Η κοπή της πίτας του Αστέρα Τρίπολης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έκοψε στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ο Αστέρας Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

Παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Γιάννη Καϋμενάκη, του προέδρου, κ. Γιώργου Μποροβήλου και των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ, κ.κ. Δημήτρη Μποροβήλου και Δημήτρη Κενέ, η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020. 

Για τους ποδοσφαιριστές το φλουρί κέρδισαν οι Ένεκο Χαουρέγκι, Λουίς Βαλιέντε και Κωνσταντίνος Παναγιώτου, ενώ στην πίτα του προσωπικού τυχερή ήταν η Κατερίνα Γκικοπούλου. 

Ο κ. Γιάννης Καϋμενάκης ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα, την οποία χαρακτήρισε οικογένεια, ενώ εξέφρασε την στήριξη όλων των ανθρώπων του ΑΣΤΕΡΑ στον Eneko Capilla, ο οποίος έχει τραυματιστεί. 

 Από την πλευρά του, ευχές για το 2020 μοίρασε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος.

ASTERASFAMILY: Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2020



Επίσημα στην Εφές ο Λι
Επίσημα στην Εφές ο Λι
Νίκολιτς: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο»
Νίκολιτς: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο»
Παρελθόν από τον Πανιώνιο και ο Χαντς
Παρελθόν από τον Πανιώνιο και ο Χαντς
Μίλιτσιτς: «Κάναμε μια συζήτηση μεταξύ ανδρών»
Μίλιτσιτς: «Κάναμε μια συζήτηση μεταξύ ανδρών»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved