Φερέιρα: «Μας κοστίζει αυτή η ήττα»

Φερέιρα: «Μας κοστίζει αυτή η ήττα»

Στην ανάγκη του ΠΑΟΚ να ξεπεράσει την ήττα από τον Άρη στάθηκε ο Άμπελ Φερέιρα.

Στην έλλειψη αποτελεσματικότητας του ΠΑΟΚ απέδωσε ο Άμπελ Φερέιρα την ήττα από τον Άρη, τονίζοντας πως κοστίζει στην ομάδα, ωστόσο πρέπει να την ξεπεράσει. Επισήμανε μάλιστα, πως μια κακή απόδοση ξεπερνιέται με μια καλή απόδοση στο επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου:

Για τα λάθη των παικτών του στο σημερινό παιχνίδι: «Η αλήθεια είναι πως μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Την πρώτη φορά που φτάνει ο αντίπαλος στην εστία πετυχαίνει γκολ και δεν είμαι προπονητής που θα ψάξω δικαιολογίες, αλλά πρέπει κι έχουμε κάνει καλύτερα πράγματα απ’ αυτά που έχουμε κάνει σήμερα.

Αυτό είναι για όλους τους παίκτες. Αν θέλω να κάνω μία ανάλυση με κρύο αίμα, θα έλεγα ότι θα συνόψιζα το παιχνίδι σε μία λέξη. Αποτελεσματικότητα. Ο αντίπαλος, είχε 5 κι εμείς είχαμε 12 φάσεις. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Δυστυχώς σήμερα δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, για να πετύχουμε τα γκολ που θέλαμε.

Δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που θα μιλήσω για τη λέξη ισορροπία. Δεν ήμασταν οι καλύτεροι πριν από 15 ημέρες και δε χάσαμε ότι καλύτερο είχαμε κάνει μέχρι τώρα. Το πρωτάθλημα είμαι μακρύ. Στόχος είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να είμαστε πρώτοι».

Για τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: «Πριν από αυτό το παιχνίδι, όλα ήταν σε γενικές γραμμές καλά. Εγώ καταλαβαίνω το πνεύμα αυτής της ερώτησης, έχω κατανοήσει καλά την κουλτούρα του Έλληνα. Ζει τα πάντα στα άκρα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Προφανώς για να μπει ένα γκολ, πρέπει να υπάρξει λάθος. Αυτό το οποίο πάντα κάνουμε είναι αναλύουμε τα λάθη που κάνουμε, για να μην επαναληφθούν.

Ο δρόμος μας παραμένει ο ίδιος. Σήμερα δυστυχώς χάσαμε, μένει αυτό το πολύ σημαντικό επίτευγμα με τα τόσα παιχνίδια αήττητο του προηγούμενου προπονητή και συνεχίζουμε τη δουλειά. Θέλουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε να είμαστε πρώτοι στο τέλος. Το μοναδικό που θα ήθελα να πω, είναι ότι θα προτιμούσα να έχω όλους τους παίκτες μου».

Για τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στα φετινά ντέρμπι: «Είναι αρκετά νωρίς και σίγουρα είναι κάτι που το κοιτάμε. Η ομάδα έχει δείξει καλά σημάδια δουλειάς κι αποτελεσμάτων. Όταν φτάσουμε στα πλέι οφ, θα δώσουμε τις απαντήσεις που θέλουμε και θα δείξουμε τον χαρακτήρα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια και σε βαθμολογική συγκομιδή. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι δύσκολο για εμάς, όσο και για όλους τους υπόλοιπους».

Για την εμφάνιση του Ζίβκοβιτς στο αποψινό παιχνίδι: «Το πρώτο που είπα όταν κάθισα εδώ, ήταν ότι δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Όπως επίσης ότι όλοι μας μπορούμε να έχουμε καλύτερη απόδοση. Εδώ θα είμαστε, με ισορροπία και με ψυχραιμία, να πάρουμε αποφάσεις. Μπορούμε να αντιδράσουμε μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, με ένα θετικό αποτέλεσμα, στο παιχνίδι που ακολουθεί».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Χάσαμε 3 βαθμούς και δεν είναι καλό για εμάς. Δεν έχει σημασία το πόσες φορές θα πέσεις, αλλά το πόσες φορές θα σηκωθείς. Μας κοστίζει αυτή η ήττα και σε εμάς και στους φιλάθλους μας».



Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved