Βέρντε: «Να σεβαστούμε τη φιλοσοφία του Καρέρα»

Βέρντε: «Να σεβαστούμε τη φιλοσοφία του Καρέρα»

Το βραβείο του Best Goal για την 13η αγωνιστική παρέλαβε ο Ντανιέλε Βέρντε.

 Ο Ντανιέλε Βέρντε παρέλαβε το βραβείο του Best Goal για την 13η αγωνιστική από τον Νίκο Παναγιωτάρα. Στη συνέχεια, ο Ιταλός εξτρέμ μίλησε στην κάμερα της Nova για την εικόνα της ομάδας με τον Αστέρα, όσο και για το ματς με τη Λαμία. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ο Καρέρα προσπαθεί να περάσει μία ιταλική φιλοσοφία στην ομάδα, την οποία αν την ακολουθήσουν και τη σεβαστούν οι παίκτες θα «αποδώσει καρπούς».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέρντε:

Για το πώς αισθάνεται για το βραβείο: «Πολύ συγκινημένος. Δυνατά συναισθήματα. Να ευχαριστήσω τους πάντες γι’ αυτό το βραβείο και μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια βραβεία».

Για το ματς με τον Αστέρα και το άγχος στο φινάλε: «Μέχρι την επίτευξη του γκολ που δεχθήκαμε πηγαίναμε πολύ καλά. Μετά το γκολ η αντίπαλη ομάδα να πάρει… στροφές και να πιέσει. Αντέξαμε όμως και πήραμε δίκαια τους τρεις βαθμούς. Είναι φυσιολογικό όταν δέχεσαι τέτοιο γκολ, λίγο να οπισθοχωρείς, για να μη δεχθείς την ισοφάριση. Ήμασταν λίγο κουρασμένοι. Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να κρατήσουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς κι αυτό καταφέραμε».

Για την επέμβαση του Τσιντώτα: «Ηταν πραγματικά εκπληκτική η επέμβασή του. Τους τρεις βαθμούς τους κέρδισε αυτός. Χάρη σε αυτή την απόκρουση καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για τη γνώμη του για τη Λαμία: «Έχουμε αντιμετωπίσει τη Λαμία. Είναι μία δυνατή ομάδα. Εμείς πρέπει να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι, απ’ ότι μπήκαμε στην προηγούμενη αναμέτρηση και να μη θεωρήσουμε ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι. Έτσι μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τον Καρέρα και τη φιλοσοφία του: «Προέρχεται από το Καμπιονάτο. Εχει μία πολλή συγκεκριμένη φιλοσοφία. Την ιταλική που προσπαθεί να μας περάσει. Αν καταφέρουμε να σεβαστούμε, τηρήσουμε και περάσουμε στην πράξη αυτή την φιλοσοφία, η ομάδα θα αποδώσει καρπούς».

Για το αν ταιριάζει στην ΑΕΚ το 3-5-2: «Λειτουργεί καλά. Απομένει να το δουλέψουμε περισσότερο. Για μένα όποτε μου ζητηθεί θα είμαι εκεί να αποδώσω τα μέγιστα, σε όποια θέση κι αν μου ζητηθεί».

Για το που αφιερώνει το βραβείο: «Στην κόρη μου αφιερώνω αυτό το βραβείο».

Αν βλέπει το ιταλικό πρωτάθλημα και ποια ομάδα θα ήθελε να κατακτήσει το Καμπιονάτο: «Δεν μπορώ να εκφράσω αυτά που έχω μέσα μου. Ευελπιστώ ότι θα είναι μία άλλη ομάδα που κατακτήσει το πρωτάθλημα και άλλοι φίλαθλοι να πανηγυρίσουν… Υπάρχει η Ίντερ. Υπάρχει και η Λάτσιο. Είναι ένα απολαυστικό πρωτάθλημα».

Για το ποιος είναι ο πιο ταλαντούχος Ιταλός ποδοσφαιριστής: «Ο Ρονάλντο, έφερε στο πρωτάθλημα ποιότητα. Στην Ιταλία υπάρχει ποσότητα. Αλλά ο Ρονάλντο έφερε ποιότητα. Δεν θα άλλαζα κανέναν στον κόσμο με τον Φραντσέσκο Τότι, με τον οποίο έχω παίξει μαζί του».

Για το τελευταίο γκολ του Ρονάλντο με τη Σαμπντόρια που έμεινε στον αέρα και σκόραρε με το κεφάλι: «Ο άνθρωπος είναι ένα… ρομπότ. Έχει περάσει όλη του τη ζωή στο γήπεδο. Ήταν ένα πανέμορφο γκολ. Του αξίζουν συγχαρητήρια».



Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved