Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-3: Πέρασε σαν... σίφουνας από το Αγρίνιο! (photos)

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-3: Πέρασε σαν... σίφουνας από το Αγρίνιο! (photos)

Ο ΠΑΟΚ έκανε «πάρτι» στο Αγρίνιο, νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό που παραπαίει και συνέχισε το αήττητο σερί του.

Χωρίς δυσκολία ο ΠΑΟΚ πέρασε με ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα από την έδρα του ουραγού Παναιτωλικού, νικώντας με 3-0 την ομάδα του Αγρινίου και συνεχίζοντας στην δρόμο για την διεκδίκηση και του φετινού πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης ήταν ουσιαστικός και σε ελάχιστες περιπτώσεις της αναμέτρησης και θεαματικός. Διεκδίκησε την ουσία και τους βαθμούς της νίκης εκμεταλλευόμενος το τραυματισμένο ηθικό των γηπεδούχων που για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκονται σε τόσο δεινή αγωνιστική και βαθμολογική θέση.

Από νωρίς ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ηταν μόλις το 7' όταν ο Πέλκας με σουτ από την περιοχή παραβίασε την εστία του Κνετ μετά από ασθενή απόκρουση του τελευταίου σε ωραία πλάγια συρτή σέντρα του Γιαννούλη. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι επιθετικός εκμεταλλευόμενος μια παθητική αντίδραση των γηπεδούχων που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και στο 16΄ ο Πέλκας, από πάσα του Λημνιού, σούταρε άμεσα αλλά ο Κνετ απέκρουσε.

Η αντίδραση του Παναιτωλικού εκτονώθηκε με ένα δυνατό καλό σουτ του Μιμίτο στο 39΄ που έφυγε χωρίς να ανησυχήσει τον Ζίφκοβιτς. Στην επανάληψη και με τις αλλαγές που έκαναν οι δυο ομάδες ο ρυθμός δεν έπεσε και οι φιλοξενούμενοι σε ένα πεντάλεπτο έδωσαν "τέλος" στο παιχνίδι. Αρχικά στο 66' ο ΠΑΟΚ εδραίωσε τη νίκη του με ένα δεύτερο γκολ, που σημείωσε ο Λημνιός. Η φάση ξεκίνησε από επιθετική ενέργεια του Ακπομ, που γύρισε την μπάλα εντός περιοχής και ο Λημνιός με προβολή πέτυχε το 0-2.

Τρία λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Βρετανού να φτάσει στο γκολ, με μετωπική επίθεση και ωραίο δυνατό σουτ, μετά από άψογη ασίστ του Μίσιτς και ακριβώς στην "πλάτη" της άμυνας των γηπεδούχων. Ηταν το τρίτο φετινό γκολ του Τσούμπα Ακπομ, που στο μεταξύ στην φετινή σεζόν έχασε την θέση του βασικού στην επιθετική γραμμή της ομάδας του. Ως το τέλος ο ΠΑΟΚ αντιπαρήλθε τις χωρίς αποτέλεσμα επιθέσεις των γηπεδούχων και συντηρητικά κράτησε ανέπαφη την εστία του, κερδίζοντας μια σημαντική νίκη.

Παναιτωλικός: (Μάκης Χάβος) Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μιμίτο, Αριγίμπι, Λουσέρο (25' λ.τρ. Λιάβας), Φυτόπουλος (46' Μπαϊροβιτς), Σανιά, Μαρσιάλ, Σιόστσεντ (59' Τσιγγάρας).

ΠΑΟΚ: (Αμπελ Φερέϊρα) Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μάτος (79' Βαρέλα), Μίσιτς, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια, Λημνιός, Πέλκας (62' Καντουρί), Σφιντέρσκι (62' Ακπομ)

 



To Champions League επιστρέφει με μεγάλα παιχνίδια και ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
To Champions League επιστρέφει με μεγάλα παιχνίδια και ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μπογκντάνοβιτς για Ομπράντοβιτς: «Έκανε την καλύτερη επιλογή για όλους»
Μπογκντάνοβιτς για Ομπράντοβιτς: «Έκανε την καλύτερη επιλογή για όλους»
Πανιώνιος: Δύσκολη δοκιμασία στη Γερμανία
Πανιώνιος: Δύσκολη δοκιμασία στη Γερμανία
Βίρτους Μπολόνια: Απίστευτη αποθέωση στην επιστροφή Πολονάρα
Βίρτους Μπολόνια: Απίστευτη αποθέωση στην επιστροφή Πολονάρα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved