ΑΕΛ: Μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων ζητώντας αποζημίωση

ΑΕΛ: Μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων ζητώντας αποζημίωση

Νομικά κινείται η ΠΑΕ ΑΕΛ εναντίον όσων δημιουργούν προβλήματα στο γήπεδο.

Τσουχτερό πρόστιμο 11.500 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΑΕΛ για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Βόλο. Οι «βυσσινί» περνούν στην αντεπίθεση και ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά εναντίον όσων προκαλούν προβλήματα και ζημία στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League για τις παραβάσεις των "οπαδών" της στον αγώνα με τον Βόλο, όπως αυτές καταγράφηκαν από τις εκθέσεις των διαιτητών, των παρατηρητών και της ΕΛ.ΑΣ.

Αφήνουμε στην κρίση των υγιών φιλάθλων μας την επιβολή ενός υψηλότατου για τα δεδομένα μας προστίμου, απόρροια της παραβατικής συμπεριφοράς των γνωστών αγνώστων αλητών Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών και των 14χρονων που συμπαρασύρουν, που σκοπό έχουν την οικονομική εξόντωση της ομάδος μας, την εκδίωξη των οικογενειών των υγιών φιλάθλων από το γήπεδο μας, καθώς επίσης και την εκβίαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια.

Η καταδίκη των ενεργειών αυτών που οδήγησαν στην τιμωρία της ομάδος μας πρέπει να είναι άμεση και καθολική, χωρίς "αν" και "εφόσον" και χωρίς "στρογγυλές κουβέντες", που λέμε εδώ στη Λάρισα.

Το επιβληθέν πρόστιμο των 11.500€ είναι απόρροια έκνομων ενεργειών όπως εκφώνηση υβριστικών συνθημάτων, άναμμα πυρσών - καπνογόνων, ρίψη κροτίδων και ρίψη καθισμάτων εντός αγωνιστικού χώρου μεταξύ άλλων.

Οι παραβάσεις αυτών των αλητών ανεξαρτήτως ηλικίας, πολλοί εκ των οποίων είναι τρόφιμοι των δικαστηρίων ανηλίκων της Λάρισας, αφού πρόκειται για εγκαταλειμμένα από την επιμέλεια των γονέων τους παιδιά, συνιστά την διάπραξη των αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων της διακεκριμένης φθοράς ξένης περιουσίας της απρόκλητης εξύβρισης και της απρόκλητης σωματικής βλάβης και επειδή οι άνανδροι αυτοί αλήτες χρησιμοποιούν επικίνδυνα αντικείμενα, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, πράξεις οι οποίες αυτονόητο είναι ότι αφενός μεν θα πρέπει να καταστέλλονται όχι από την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, αλλά από τις αστυνομικές αρχές που έχουν υπηρεσία στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή και είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια των οπαδών και των οικογενειών, αφετέρου δε να προστατεύουν τη σωματική ακεραιότητα των οπαδών και των οικογενειών τους και την περιουσία της ΠΑΕ.

Από αύριο η διοίκηση της ΑΕΛ θα έρθει σε άμεση επικοινωνία με τον Ταξίαρχο κ. Μαντζιώκα, ώστε τόσο στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όσο και στα επόμενα να εφαρμοστεί ο Νόμος.

Για τις παράνομες πράξεις που διέπραξαν στο παιχνίδι με το Βόλο ο αρχηγός των συγκεκριμένων προσώπων, το ονοματεπώνυμο του οποίου και η διεύθυνση του είναι γνωστά στις αρχές και τα αρχικά του είναι "Λ.Μ" και οι συνεργοί του, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα υποβάλλει μήνυση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λαρίσης και θα καταθέσει αγωγή εναντίον όσων ταυτοποιηθούν για αποζημίωση.

Μηνύσεις επίσης θα υποβάλλει και ο ιδιοκτήτης για την προσβολή της μνήμης της μητέρας του, για τα εμετικά συνθήματα που ακούγονται εις βάρος της, αλλά και για τα εμετικά συνθήματα που ακούγονται εις βάρος του.

Ήδη ο κ. Κούγιας έχει υποβάλλει μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων για κακουργηματική εκβίαση και συκοφαντική δυσφήμηση, όπως επίσης και αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια της Λάρισας, η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί τον Απρίλιο του 2020».



Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved