Λάρσον: «Αν είμαστε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν»

Λάρσον: «Αν είμαστε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν»

Πρόβλημα με Τόνσο, ενοχλήσεις ο Τσιλιγγίρης ενόψει Λαμίας στον Άρη.

Δίχως τον Μάρτιν Τόνσο θα παραταχθεί, τελικά, ο Άρης στο παιχνίδι απέναντι στη Λαμία, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 1/12, 17:15 - «Κλεάνθης Βικελίδης»). Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ακολούθησε και σήμερα, Παρασκευή, ατομικό πρόγραμμα, ενώ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Πέραν του Τόνσο και του τραυματία εδώ και καιρό Χουλιάν Κουέστα, ο Μίχαελ Ένινγκ, όμως, καλείται να αντιμετωπίσει ακόμη ένα πρόβλημα. Στη σημερινή προπόνηση, ο Απόστολος Τσιλιγγίρης - MVP της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο την περασμένη Κυριακή - ένιωσε ενοχλήσεις στον αυχένα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το πρωί του Σαββάτου, όταν και θα συγκεντρωθούν άπαντες στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Ακολούθως, ο Ένινγκ θα ανακοινώσει την αποστολή ενώ η ενδεκάδα απέναντι στη Λαμία αναμένεται να έχει δυο, τουλάχιστον, αλλαγές σε σχέση με το ματς της Αθήνας: ο Φαμπιάν Έμαν θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια αντί του Τσιλιγγίρη, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ενδέχεται να πάρει πάλι τη θέση του δεξιού μπακ με ταυτόχρονη μετατόπιση του Λούκας Σάσα στα χαφ και με τον Αμπού Μπα να μένει στον πάγκο, ενώ ο Ντάνιελ Λάρσον θα είναι πιθανότατα ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Μπράουν Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Μάλιστα, ο Λάρσον μιλώντας στην κάμερα της Nova, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Άρης μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, εάν ως σύνολο είναι σε καλή κατάσταση και πιστέψει η ομάδα στις ικανότητές της.

Ο 32χρονος Σουηδός εξτρέμ αναφέρθηκε αρχικά στο γκολ που σημείωσε την περασμένη Κυριακή, στην ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. «Εγώ θέλω να δίνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα μου. Για έναν αθλητή, όμως, είναι σημαντικός ο ρυθμός ώστε να μπορεί να αποδώσει. Όταν είμαι καλά, ο προπονητής με επιλέγει. Εγώ έχω την ευθύνη, δεν ψάχνω δικαιολογίες», είπε ο Λάρσον και προσέθεσε σχετικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και πάλι στην κορυφή της επίθεσης, εν τη απουσία του τιμωρημένου Μπράουν Ιντέγε: «Μ'αρέσει να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, δεν κοιτάω θέσεις. Αν με θέλει ο κόουτς εκεί είμαι έτοιμος να το κάνω».

Ο Λάρσον κλείνοντας, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη: «Παρακολουθήσαμε σε βίντεο την ομάδα της Λαμίας. Χωρίς να υποτιμούμε κανέναν, εμείς κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα. Πρέπει να κοιτάμε την δική μας ομάδα και το πώς εμείς θα είμαστε καλύτεροι. Αν είμαστε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν».



Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved