Περέα: «Δεν τα παρατάμε»

Περέα: «Δεν τα παρατάμε»

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στην ώθηση που έδωσε στην ομάδα το γκολ του φτάνοντας στην ανατροπή  

 «Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό, την οικογένειά μου και τους συμπαίκτες μου. Για αυτή τη μεγάλη στιγμή. Είναι μια μεγάλη στιγμή για μένα» είπε αρχικά ο Περέα για να προσθέσει:

Για το γκολ και την αναμονή με το VAR: «Είχα αισθανθεί πως ήταν γκολ. Δέχτηκα καλή ασίστ. Ήταν χαρούμενη στιγμή. Όλα τα γκολ που πετύχαμε και ειδικά το τρίτο που μας έδωσε τη νίκη».

Για το ξέσπασμα της ομάδας: «Αυτό το γκολ μας έδωσε τον έξτρα αέρα… Η νίκη ήρθε μετά από σκληρή δουλειά όλη την εβδομάδα. Όλοι δουλέψαμε σκληρά. Δεν τα παρατάμε, είμαστε παρόντες και θέλουμε να πάμε μπροστά».

Για το τι σκέφτηκαν οι παίκτες μετά το 0-2: «Ξεκινήσαμε σωστά. Με πίεση. Ο αντίπαλος σε δύο ευκαιρίες έβαλε δύο γκολ. Εμείς συνεχίσαμε με το κεφάλι ψηλά και δεν τα παρατήσαμε».

Για την εμπειρία να μην είναι ο προπονητής στον πάγκο: «Κάναμε σκληρή δουλειά για το αποτέλεσμα αυτό. Είχαμε καλή επικοινωνία. Όλοι ήμασταν ενωμένοι και δυνατοί. Η απουσία του προπονητή δε μας επηρέασε, αποτέλεσε κίνητρο να αποδείξουμε πως είμαστε δυνατοί. Τιμάμε τη φανέλα που φοράμε και προχωράμε για το καλό της ομάδας».

Για τις στιγμές χαράς μετά το ματς: «Είναι όμορφες οι στιγμές μετά από ένα δύσκολο ματς. Δεν τα παρατήσαμε, δεν σηκώσαμε τα χέρια ψηλά και όλες οι αγκαλιές των συμπαικτών μου ήταν αληθινές και καρδιάς».

Για τον κόσμο: «Είναι όμορφο να παίζουμε παρουσία του κόσμου. Παίζουμε για να είναι χαρούμενοι. Είναι ωραίο να μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Κάνουμε τα πάντα για να ιδρώσουμε τη φανέλα και να την τιμήσουμε».

Για το πάθος του: «Είναι χαρά να παίζω στο μεγαλύτερο σύλλογος της Ελλάδας και τον πιο ιστορικό. Ξέρουμε την ιστορία της φανέλας και τι σημαίνει. Παίζω με δύναμη με πάθος και σκοπό τη νίκη. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε στην έδρα μας».

Για το γκολ που έβαλε: «Το γκολ ήταν όμορφο, βοήθησε όλη η ομάδα. Με συλλογική δημιουργία. Εγώ δεν βλέπω τους αντιπάλους μου, όσο βλέπω τη δική μου κίνηση στο χορτάρι. Παίζω για το γκολ και για να δίνω τη νίκη στην ομάδα μου».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved