Πέλκας: «Ο εσωτερικός ανταγωνισμός μας κάνει καλύτερους» (video)

Πέλκας: «Ο εσωτερικός ανταγωνισμός μας κάνει καλύτερους» (video)

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πέλκα στο PAOK TV για το μας με τον Βόλο.

Στη βελτιωμένη εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και στον δικό του ρόλο στην ομάδα αναφέρθηκε ο Δημήτρης Πέλκας, μιλώντας στο PAOK TV. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέλκα:

«Έχει έρθει στην ομάδα ένας νέος προπονητής, έχει αλλάξει το σύστημα και τον τελευταίο καιρό το κατανοούμε ακόμα καλύτερα, γιατί στις αρχές είχαμε κάποιες δυσκολίες. Χρειάζεται και άλλος χρόνος για βγάλουμε το 100% σε αυτό που ζητάει. Παίζουμε πιο επιθετικά, έχουμε περισσότερους παίκτες στην επίθεση για αυτό βάζουμε περισσότερα γκολ», ανέφερε αρχικά.

Για τον δικό του ρόλο: «Στα πρώτα παιχνίδια ήταν διαφορετικός, τώρα είναι 5-6 παιχνίδια που οι γραμμές είναι πιο κοντά, παίζει διαφορετικά ο προπονητής. Παίρνει πιο πολλές πρωτοβουλίες, αλλά αυτή την στιγμή δεν αγωνίζομαι και περιμένω την ευκαιρία μου για να δείξω στον προπονητή ότι είμαι και εγώ βασικό κομμάτι της ομάδας».

Για την πληθώρα πολλών ποιοτικών παικτών στην ομάδα: «Φέτος το κακό είναι ότι έχουμε λιγότερα ματς, επειδή δεν έχουμε την Ευρώπη και πρέπει μέσα από τις προπονήσεις να δίνουμε το 100% για να υπάρχει ο ανταγωνισμός ο εσωτερικός. Έτσι γίνεται καλύτερος ποδοσφαιριστής. Στις προπονήσεις γίνεται… χαμός και όλοι θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν να παίζουν».

Για την εικόνα της ομάδας με τη Λαμία και γενικότερα: «Αρχίσαμε πάρα πολύ καλά, καταφέραμε να βάλουμε τρία γρήγορα γκολ και σίγουρα μπορούσαμε περισσότερα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Είναι κομβικό να βελτιώνεις πράγματα που χρειάζεται η ομάδα».

Για τον αγώνα με τον Βόλο: «Σίγουρα είναι μια νέα ομάδα και καλή ομάδα. Το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα φτιάξουμε. Να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και κατά μεγάλο ποσοστό θα πάρουμε την νίκη».

Δείτε το βίντεο...

Πέλκας στο PAOK TV



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved