Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0: Επιτέλους νίκη με Μανούσο

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0: Επιτέλους νίκη με Μανούσο

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού.

Με σούπερ Μανούσο, ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη, με 2-0 επί του Παναιτωλικού. Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί, με τον Μανούσο να παίρνει το σκοράρισμα πάνω του, σκοράροντας στο 3’ και το 87’. Αντίθετα οι Αγρινιώτες παρέμειναν για πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη, γεγονός που ίσως προκαλέσει εξελίξεις.

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ατρόμητος, καθώς σκόραρε ο Μανούσος με πλασέ στο 3’. Το γκολ εξετάστηκε από το VAR λόγω υποψιών για οφσάιντ, αλλά τελικά μέτρησε κανονικά. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει, ανεβάζοντας την απόδοσή του, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άγγιξαν το δεύτερο γκολ. Στο 19’ η κεφαλιά του Γούτα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κνετ. Ως το τέλος του ημιχρόνου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά και στο 51’ και το 52’ οι Ντάλσιο και Μοράρ δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 70’ ο Παναιτωλικός πέτυχε γκολ με τον Μοράρ, ωστόσο ο Βρέσκας το ακύρωσε ως οφσάιντ, αφού το είδε στο VAR. Το παιχνίδι στη συνέχεια έχασε τον ρυθμό του και στο 87’ ο Μανούσος και πάλι πλάσαρε σωστά πετυχαίνοντας το 2-0. Στο 90+7’ ο Γιοβάνοβιτς του Παναιτωλικού αποβλήθηκε, μετά από επανέλεγχο της φάσης με VAR.

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μπαένα, Χαρίσης, Ούμπιδες (79’ Ανδρούτσος), Ρόζα (64’ Μάντσον), Νταβιώτης (84’ Γιακουμάκης), Μανούσος.

Παναιτωλικός (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μαλής, Μπάλμπι, Ντάλσιο, Ντίας (62’ Ρομάν), Λουσέρο, Μιμίτο (90+1’ Καββαδίας), Μοράρ, Αριγίμπι (85’ Ντουάρτε).



Τένις: Ο Ραφαήλ Παγώνης κορυφαίος Ευρωπαίος αθλητής U14
Τένις: Ο Ραφαήλ Παγώνης κορυφαίος Ευρωπαίος αθλητής U14
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Πρόταση 7.000.000 ευρώ για Μανδά - Οι απαιτήσεις της Λάτσιο
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Πρόταση 7.000.000 ευρώ για Μανδά - Οι απαιτήσεις της Λάτσιο
Με κάθε Ευχοστολίδι διπλή προσφορά στα παιδιά
Με κάθε Ευχοστολίδι διπλή προσφορά στα παιδιά
Πανιώνιος: Μεθυσμένη… πολιτεία η Νέα Σμύρνη - Αποθεωτική υποδοχή από τους οπαδούς
Πανιώνιος: Μεθυσμένη… πολιτεία η Νέα Σμύρνη - Αποθεωτική υποδοχή από τους οπαδούς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved