Ολυμπιακός: Το πρόβλημα είναι τα 1905 λεπτά του Μεριά (photos)

Ολυμπιακός: Το πρόβλημα είναι τα 1905 λεπτά του Μεριά (photos)

Ο Γιασίν Μεριά είναι «ΟΚ» ιατρικά, όμως, έχει φορτωθεί πολύ από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα και στον Ολυμπιακό σκέφτονται ήδη τις εναλλακτικές.

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Γιασίν Μεριά ένιωσε ένα τράβηγμα στο πόδι του με αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά να ζητάει αλλαγή. Ο Μαρτίνς τον άφησε, όμως, στο χορτάρι κι έβγαλε ακόμα ένα 90λεπτο με τον Ολυμπιακό. Το ένατο τη φετινή σεζόν, που ήδη είναι… φορτωμένη για τον Τυνήσιο κεντρικό αμυντικό λόγω της παρουσίας του στο Copa Africa και της πορείας της ομάδας του.

Ο Μεριά έχει παίξει σε 21 αναμετρήσεις, βασικός και αναντικατάστατος στα 20 από αυτά, φτάνοντας στα 1905 λεπτά χωρίς τις όποιες καθυστερήσεις. Μάλιστα έχει παίξει και δυο παρατάσεις και μια φορά πέναλτι στη διάρκεια της πορείας με την Τυνησία, γεγονός που δεδομένα τον έχει επιβαρύνει. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι τα περισσότερα από τα παιχνίδια που έχει δώσει με τον Ολυμπιακό είναι υψηλών απαιτήσεων, όπως τα playoffs του Champions League, η πρεμιέρα με την Τότεναμ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καταλαβαίνει κανείς την καταπόνηση που έχει υποστεί ο στόπερ των «ερυθρόλευκων».

Στον Ολυμπιακό ανησύχησαν για την κατάστασή του, αφού υπάρχει θέμα στα στόπερ. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά τον τραυματισμό του στην Πλζεν έχει παίξει ελάχιστα ως καθόλου, το ίδιο και ο Μπα ενώ ο αμέσως επόμενος είναι ο νεαρός Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο νεαρός Σέρβος που έπαιξε στο ντέρμπι της Κυριακής στα Κ19 και ήταν βασικός στην άμυνα που δέχθηκε τρία γκολ από τους μικρούς του Παναθηναϊκού στο 3-0 στο Κορωπί. Καταλαβαίνει εύκολα κανείς, το ζήτημα που θα είχε ο Ολυμπιακός αν ο Μεριά είχε έναν τραυματισμό που θα τον κρατούσε έξω για καιρό.

Εν τέλει, ο Μεριά είναι «ΟΚ» ιατρικά και οι ενοχλήσεις του έχουν υποχωρήσει, θεωρείται όμως βέβαιο πως δεν θα ρισκάρει ο Μαρτίνς να τον χρησιμοποιήσει από την αρχή κόντρα στη Λαμία. Για τον Ολυμπιακό ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα και σίγουρα ο Μαρτίνς θα θέλει να έχει τον Μεριά στο Βελιγράδι. Μένει να φανεί ποιον θα εμπιστευθεί ο Πορτογάλος τεχνικός για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved