Άρης κατά ΠΑΟΚ: «Στην Τούμπα καταργήθηκε κάθε έννοια νομιμότητας»!

Άρης κατά ΠΑΟΚ: «Στην Τούμπα καταργήθηκε κάθε έννοια νομιμότητας»!

Επίθεση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξαπέλυσε η ΠΑΕ Άρης μία ημέρα μετά το ντέρμπι της Τούμπας.

Με ανακοίνωση που θα συζητηθεί η ΠΑΕ Άρης κάνει επίθεση στον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στην Τούμπα πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το γεγονός ότι σ’ αυτήν την πόλη κάποιοι απολαμβάνουν «προνομιακής μεταχείρισης» και τυγχάνουν πλήρους ασυλίας έναντι των νόμων, είναι γνωστό.

Τα τελευταία χρόνια δε, συμβαίνει με τέτοιο απροκάλυπτο τρόπο, που προκαλούν το κοινό αίσθημα. Και το πιο λυπηρό όλων είναι ότι όλα συμβαίνουν «κάτω από τη μύτη» και υπό την ανοχή της συντεταγμένης πολιτείας και των οργάνων της.

Για όλα, όμως, υπάρχουν «κόκκινες γραμμές». Αυτές οι «κόκκινες γραμμές» ξεπεράστηκαν χθες. Στην Τούμπα χθες καταργήθηκε κάθε έννοια ηθικής, νομιμότητας και «ευ αγωνίζεσθαι» σε βαθμό που δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο απαθείς.

Διότι, η σιωπή μας, μετά και τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στα «μέτρα τάξης» του περσινού αγώνα ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης, προφανώς εκλήφθηκε ως αδυναμία (κινητοποιήθηκε ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός για να φτάσουν στο Κλεάνθης Βικελίδης η αποστολή του αντιπάλου και οι συνοδοί της, αποκλείοντας τους γύρω δρόμους και αναγκάζοντας τους φιλάθλους μας να υποστούν μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία, που έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα).

Υπενθύμιση ότι σε εκείνο το παιχνίδι η συμπεριφορά των φιλάθλων μας ήταν ΑΨΟΓΗ και ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ, παρά τα όσα είχαν προηγηθεί.

«Περίεργοι τύποι» με διαπιστεύσεις της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. έκοβαν ανενόχλητοι βόλτες χθες πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας, υβρίζοντας και απειλώντας τα μέλη της αποστολής μας, υπό το βλέμμα των οργάνων τάξεως, ενώ παραδίπλα βρίσκονταν στελέχη της γηπεδούχου ΠΑΕ!!!

Αντί να επέμβουν άμεσα και να απομακρύνουν τους «περίεργους τύπους», είδαμε με έκπληξη απλώς να τους… μετακινούν λίγα μέτρα παραπέρα!!!

Για όλα αυτά, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία.

Παρόμοιο ήταν και το σκηνικό στους διαδρόμους των αποδυτηρίων, που ήταν από νωρίς γεμάτοι με «περίεργους τύπους», οι οποίοι δεν είχαν καμία δουλειά εκεί και έφεραν διαπιστεύσεις της γηπεδούχου ΠΑΕ!!!

Έφτασαν, μάλιστα, στο σημείο να δημιουργήσουν θέμα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Καρυπίδη, τη στιγμή που ήθελε να ανέβει στον 4ο όροφο και στο μπουθ των φιλοξενούμενων για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Η δράση τους δεν σταμάτησε, όμως, εδώ. Στο ημίχρονο ορισμένοι εξ’ αυτών έφτασαν μέχρι το μπουθ του προέδρου της ΠΑΕ!!!

Και ρωτάμε: Πως έφτασαν μέχρι τον 4ο όροφο;

Τη στιγμή που η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ με 1-2, είχαμε -και- την εισβολή φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο πίσω από τον πάγκο μας. Και υπάρχουν βίντεο που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Αναρωτιόμαστε, ειλικρινά, τι θα συνέβαινε αν το παιχνίδι τελείωνε 1-2;

Τα χειρότερα, ευτυχώς, αποφεύχθηκαν χάρη στην παρουσία της δικής μας ασφάλειας που συνόδευσε την αποστολή.

Και κάτι ακόμη: Κανείς δεν άκουγε τις κροτίδες που «έσκαγαν» επί 45 λεπτά στο πρώτο μέρος πίσω από την εστία του τερματοφύλακά μας; Ούτε μια διακοπή για σύσταση δεν έγινε, έστω για τα μάτια του κόσμου. Ούτε μια…

Δυστυχώς, γίναμε μάρτυρες καταστάσεων, που μας γύρισαν πολλά χρόνια πίσω, ενώ υποτίθεται ότι ζούμε στην εποχή της «εξυγίανσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι περίεργη να δει τι απ’ όλα τα παραπάνω καταγράφηκαν στις εκθέσεις της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ, του παρατηρητή αγώνα και των άλλων εμπλεκομένων φορέων. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι θα παραδώσουν «λευκές κόλλες» στις εκθέσεις τους, όπως συνέβη στον περσινό αγώνα Κυπέλλου…»

Διαβάστε επίσης:

To ΠΑΟΚ-Άρης συνεχίζεται: Το αιχμηρό «χτύπημα» του Σαββίδη! 

Απάντηση-βόμβα από Σαββίδη στην ΠΑΕ Άρης!



ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved