Μαντσίνι: «Έχουμε αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση»

Μαντσίνι: «Έχουμε αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση»

Έτοιμος να ζήσει το πρώτο Θεσσαλονικιώτικο ντέρμπι της ιστορίας του είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός εξτρέμ του Άρη μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA αναφορικά με την μέχρι σήμερα παρουσία του στους "κίτρινους" αλλά και για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 22/9, 18:30 - Τούμπα).

Για το ντέρμπι με το ΠΑΟΚ, ο Μαντσίνι τόνισε αρχικά: “Είναι αλήθεια ότι είμαι λίγο καιρό εδώ. Σαν ομάδα είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση για να το αντιμετωπίσουμε και είμαστε έτοιμοι ώστε από την πρώτη στιγμή να βγούμε αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη”. Και προσέθεσε: “Είναι λογικό να υπάρχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να σχολιάζεται αυτό το παιχνίδι. Οπωσδήποτε εμείς γνωρίζουμε τη σημασία αυτού του παιχνιδιού και στη σκέψη μας είναι να βγούμε, να αγωνιστούμε για να το κερδίσουμε”.

Όσο για τις διαφορές που έχει εντοπίσει ανάμεσα στο γαλλικό και το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Μαντσίνι επεσήμανε: “Είναι αλήθεια ότι προέρχομαι από ένα διαφορετικού στυλ ποδόσφαιρο. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι πιο έντονο στο ρυθμό, πιο δυναμικό. Ωστόσο οι εντυπώσεις μου από το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ καλές, έχει πολύ καλά στοιχεία. Αγωνιζόμενος στο ματς στον Βόλο, ένιωσα αρκετά άνετα, ήρθα αρκετές φορές σε επαφή με την μπάλα. Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και αυτή την ποιότητα που μπορεί να έχει τη δική της ποδοσφαιρική πρόταση που είναι αρκετά ισχυρή για να διεκδικούμε και να παίρνουμε τα ματς”.

 



Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος»
Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος»
Φερεντσβάρος - Παναθηναϊκός: Με τριάδα στην άμυνα το πλάνο του Μπενίτεθ - Η ώρα και το κανάλι
Φερεντσβάρος - Παναθηναϊκός: Με τριάδα στην άμυνα το πλάνο του Μπενίτεθ - Η ώρα και το κανάλι
Μίλτος Τεντόγλου: Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του στο 2026
Μίλτος Τεντόγλου: Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του στο 2026
Πού θα δείτε Μακάμπι-Παναθηναϊκός, Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Μπέτις και Εφές-Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της ημέρας (22/1)
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved