Δώνης: «Τέλος οι μεταγραφές, υπάρχει και ο Γενάρης»

Δώνης: «Τέλος οι μεταγραφές, υπάρχει και ο Γενάρης»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης αφού μίλησε για το τέλος των μεταγραφών το καλοκαίρι στάθηκε στο πότε θα μπουν οι νέοι παίκτες στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε τη NOVA:

Για τον Φάουστο: «Είναι ποδοσφαιριστής που έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία. Μπορεί να παίξει σαν 6αρι, είναι δυνατός στο παιχνίδι του και είναι κάτι που χρειαζόμαστε. Θα κάνει εργομετρικές εξετάσεις για να δούμε το επίπεδό του, ωστόσο σε περίπου 3 εβδομάδες θα είναι έτοιμος. Ο Σένκεφελντ ακόμη δεν είναι σε καλό επίπεδο, θα χρειαστεί χρόνο ακόμη. Ο Μπεκ, από την άλλη είναι σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά του λείπει ο ρυθμός, καθώς στάθηκε άτυχος με κάποιους τραυματισμούς».

Για τη μη απόκτηση έμπειρου επιθετικού: «Δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα, σε κάποια τα καταφέραμε σε μερικά δεν τα καταφέραμε. Είμαι ευχαριστημένος καθώς οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν ένα ενωμένο γκρουπ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τώρα θα επικεντρωθούμε στους παίκτες που έχουμε. Επίσης, ο Κολοβός είναι από τους παίκτες που μπορεί να παίξει ως φορ. Όταν έχεις βασικό φορ τον Μακέντα, τότε είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάτι αντάξιο, αλλά αυτό γίνεται σε όλες τις ομάδες. Ωστόσο, θα δούμε τις αδυναμίες μας και τον Ιανουάριο ίσως υπάρξει κάποια λύση».

Για τα ματς με Λαμία και ΟΦΗ: «Με τη Λαμία δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν υποτονικοί. Αξιολογήσαμε το ματς με τον ΟΦΗ. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Το σημαντικό κομμάτι είναι η αντίδραση. Έχουμε το ματς με τον Άρη και είναι μια πρόκληση να εμφανιστούμε ως ένα καλό γκρουπ που θα διεκδικήσει το αποτέλεσμα. Η ψυχολογία σε όλα αυτά παίζει πολύ σοβαρό ρόλο και εμείς είμαστε ρεαλιστές και αξιολογούμε τις καταστάσεις. Υπάρχει σταθερότητα σε όλα. Το ματς με τον Άρη δεν κρίνει κανένα τίτλο, είναι απλά ένα ματς, το οποίο θα πάμε με στόχο να το κερδίσουμε. Το πως αντιδρά ο κόσμος δεν αφορά εμάς, εμείς θα πρέπει να έχουμε σταθερή σκέψη. Αυτή είναι η νοοτροπία που θέλουμε να περάσουμε, αν και δεν είναι εύκολο να ελέγχεις τα συναισθήματα. Όταν λέμε ότι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, εννοούμε ότι πρέπει να κάνουμε αξιολόγηση, να επενδύουμε και να προχωράμε. Σε αντίθετη περίπτωση θα γίνουμε χώμα…».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Αν δούμε τι συμβαίνει θα διαπιστώσουμε ότι και οι δύο θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε. Το πλάνο του Άρη θα παραμείνει με την ίδια σταθερά. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και το παιχνίδι θα είναι αρκετά δυνατό».

Για το αν αισθάνεται πίεση: «Ξέρω ότι υπάρχει πίεση αλλά εγώ εν την αισθάνομαι. Εγώ έχω όραμα και στόχο. Ξέρουμε τις συνθήκες και η ομάδα μπαίνει σε μια σταθερότητα».



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved