Μένει ως έχει η ΑΕΚ

Μένει ως έχει η ΑΕΚ

Δύσκολα θα προχωρήσει σε μεταγραφή ελεύθερου παίκτη η ΑΕΚ.

Το φινάλε των μεταγραφών για ελεύθερους παίκτες πλησιάζει και όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση. Ωστόσο, υπήρξαν κάποιες φήμες τα τελευταία 24ώρα που ενέπλεξαν μεταξύ άλλων τον Ιονούτ Βίνα της Στεάουα.

Σήμερα, ο τεχνικός διευθυντής του ρουμανικού συλλόγου, Ναρτσίς Ραντουκάν διευκρίνισε ότι ο 24χρονος μέσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε άλλη ομάδα, καθώς ξεκίνησε τη σεζόν παίζοντας στον αγώνα του Σουπερ Καπ με τη Βιτορούλ και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Στεάουα με την οποία είναι βασικός. Δεν απέκλεισε, ωστόσο, το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με την ΑΕΚ: «Δεν ξέρω αν θα πάει στην ΑΕΚ, έχει ήδη παίξει σε δύο ομάδες αυτή τη σεζόν. Πιθανόν να πάει το επόμενο καλοκαίρι. Πολλοί παίκτες παρακολουθούνται από μάνατζερ και εκπροσώπους» είπε ο Ραντουκάν.

Ακούστηκε επίσης και το όνομα του 27χρονου χαφ Τίνο-Σβεν Σούσιτς, όμως, ο Ίλια Ίβιτς φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να μην αποκτηθεί έξτρα παίκτης. Αυτό σημαίνει ότι ενίσχυση θα υπάρξει τον Γενάρη καθώς ο Σέρβος θέλει να αξιολογήσει μέχρι τότε το ρόστερ της ομάδας.

Στη σημερινή προπόνηση, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Ωστόσο, οι Πέτρος Μάνταλος και Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης που ακολουθούν.



Ολυμπιακός: Την Πέμπτη (12/02) απολογείται ο Ποντένσε για την... ομπρέλα στον αγώνα με την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Την Πέμπτη (12/02) απολογείται ο Ποντένσε για την... ομπρέλα στον αγώνα με την ΑΕΚ
ΠΑΟΚ: «Δεν έχω δει άλλο παίκτη σαν τον Κωνσταντέλια!» - Ο Τέιλορ αποθέωσε τον «Ντέλια»
ΠΑΟΚ: «Δεν έχω δει άλλο παίκτη σαν τον Κωνσταντέλια!» - Ο Τέιλορ αποθέωσε τον «Ντέλια»
Απαγόρευση εισόδου σε Γιανάι
Απαγόρευση εισόδου σε Γιανάι
Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τη ρεβάνς της Τούμπας
Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τη ρεβάνς της Τούμπας
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved