Ολυμπιακός - Νότινγχαμ Φόρεστ 3-0: Έτοιμος για Τσεχία (photos)

Ολυμπιακός - Νότινγχαμ Φόρεστ 3-0: Έτοιμος για Τσεχία (photos)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τα φιλικά του παιχνίδια προετοιμασίας, μια και επικράτησε 3-0 της Νότινγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό… δρόμο για τα προκριματικά του Champions League με την Βικτόρια Πλζεν.

Το φιλικό τεστ των «ερυθρόλευκων» με τους Βρετανούς είχε αποκτήσει χαρακτήρα… πρόβας ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με τους Τσέχους, στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς το πέρασε με άριστα και πλέον στρέφεται εξ ολοκλήρου στις «μάχες» με την Βικτόρια.

Οι Μασούρας και Γκερέρο ήταν οι σκόρερς για τους Πειραιώτες, οι οποίοι «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο και έδωσαν την ευκαιρία στον Πορτογάλο τεχνικό να προχωρήσει σε δοκιμές, κυρίως στο δεύτερο μέρος. Από την άλλη, η Νότινγχαμ δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων, μια και βρίσκεται στην έναρξη της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Championship.

«Καταιγίδα» στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, καθώς στην πρώτη «επίσκεψη» στα καρέ του Μούριτς, άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό. Ο πορτιέρο των Άγγλων υπέπεσε σε τραγικό λάθος παραχωρώντας κόρνερ. Από την εκτέλεση, ο Γιώργος Μασούρας με σουτ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» του Λιμανιού.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν την εστία των Βρετανών και «χτύπησαν» και πάλι από στατική φάση. Στο 7’ έπειτα από νέο κόρνερ, ο Σεμέδο πήρε την κεφαλιά, ο Μούριτς απέκρουσε, αλλά ο Γκερέρο πήρε το… ριμπάουντ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Όσο περνούσε η ώρα, το «συγκρότημα» του Πέδρο Μαρτίνς άρχισε να βρίσκει τα… πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο, βγάζοντας φάσεις με καλή κυκλοφορία της μπάλας και 32’ έφτασε στο τρίτο τέρμα της αναμέτρησης και πάλι από κόρνερ, με δράστη και πάλι τον Γκερέρο. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σ’ ένα ακόμα τέρμα, στο 40’ όταν ο Μασούρας έκανε το σουτ, αμυντικός των Βρετανών έδιωξε πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια, νέο σουτ του Ελαμπντελαουί πέρασε άουτ.

Ίδια ένταση και βροχή

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς συνέχισαν να πιέζουν ψηλά, προκαλώντας προβλήματα στην ανάπτυξη των φιλοξενούμενων. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν κάποια κόρνερ, χωρίς να καταφέρουν να τα εκμεταλλευτούν, την στιγμή που οι δύο προπονητές άρχισαν τις… διορθωτικές κινήσεις από τους πάγκους. Οι αλλαγές έδωσαν… πνοή στην Νότινγχαμ, χωρίς ωστόσο, να απειληθεί σημαντικά η εστία του Ζοσέ Σα. Στα τελευταία λεπτά του ματς, οι γηπεδούχοι έβγαλαν περισσότερη ένταση και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 82’ με τον Ελ Αραμπί, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ έπειτα από το σουτ του νεοφερμένου επιθετικού του Ολυμπιακού και στις καθυστερήσεις, ο Ραντζέλοβιτς δεν μπόρεσε να γυρίσει σωστά την μπάλα, μέσα από την περιοχή των Βρετανών.

Ολυμπιακός: Σα (84' Τζολάκης), Ελαμπντελαουί (72' Τοροσίδης), Σεμέδο (72' Μπα), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τσιμίκας (78' Κούτρης), Γκιλιέρμε (81' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46' Καμαρά), Ποντένσε (81' Ντουρμισάι), Βαλμπουένα (78' Ραντζέλοβιτς), Γιώργος Μασούρας (67' Μπρούνο), Γκερέρο (67' Ελ Αραμπί).

Νότινγχαμ Φόρεστ: Μούριτς (46' Παντιλίμον), Κας (62' Νταρικά), Ρόμπινσον (65' Ριμπέιρο), Γουόραλ (72' Φιγκειρέδο), Ντόσον (62' Μιλόσεβιτς), Γουότσον, Σιλβα (46' Αμεόμπι), Όσμπορν (85' Τζόνσον), Λόλεϊ (81' Ρίτσαρντσον), Αντόμα (46' Άπια), Γκράμπαν (72' Γουόκερ).

Δείτε φωτογραφίες από το Ολυμπιακός - Νότιγχαμ



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved