«Τρέλα» στην «πρώτη» του Άρη: Πήρε «φωτιά» το Βικελίδης! (photos&videos)

«Τρέλα» στην «πρώτη» του Άρη: Πήρε «φωτιά» το Βικελίδης! (photos&videos)

Πανικός στην πρώτη προπόνηση του Άρη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Στα «βάσανα» ρίχθηκαν οι παίκτες του Άρη, καθώς διεξήχθη σήμερα η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα χρονια. Οι μεταγραφικές κινήσεις ως τώρα (Ιντέγε, Ντουάρτε) σε συνδυασμό με την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας έχει δέσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο με το σύλλογο που έδωσε βροντερό παρών.

Ο Σάββας Παντελίδης είχε με τους συνεργάτες του το γενικό πρόσταγμα, γνωρίζοντας ότι περιμένει κι άλλους παίκτες στην διάθεση του και φυσικά πριν από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία.

Όπως έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Άρης, στην απογευματινή προπόνηση λόγω των εργασιών, που διεξάγονται στο γήπεδο, ο κόσμος βρέθηκε στη Θύρα 7, κατακλύζοντας την.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός για την πορεία της ομάδας:

«Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, υπάρχει διάθεση, είναι μία συνέχεια του τέλους της περσινής χρονιάς. Υπάρχει όρεξη, οι καινούργιοι παίκτες έχουν μεγάλη διάθεση, γύρισαν και οι διεθνείς όλα είναι καλά. Με ξέρουν και τους ξέρω οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές οπότε είναι καλό αυτό».

Για την ενσωμάτωση των νέων: «Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να τους γνωρίσουμε να καταλάβουν τι θέλουμε γιατί είναι εδώ και γιατί τους πήραμε. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε επικοινωνία και τρόπο δουλειάς. Θα ενσωματωθούν πολύ γρήγορα».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Γίνεται το καλύτερο δυνατό. Θα ήθελα να είμαστε όλοι εδώ αλλά δεν είναι εύκολο. Προσπαθούμε να τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τα ανοικτά μέτωπα».

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα ενόψει ΑΕ Λεμεσού: «Σήμερα η ομάδα που μιλάμε δεν είναι έτοιμη. Θα δουλέψουμε πολύ με όρεξη και διάθεση και όλα θα γίνουν».

Για την υπόθεση του Σιώπη: «Ασφαλώς και δε μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι που δεν έχει ολοκληρωθεί. Σαν οργανισμός και σαν προπονητής θα πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα».

Για το πόσες μεταγραφές θα γίνουν: «Μιλάμε για τέσσερις μεταγραφές ακόμα. Ανεξάρτητα από το θα γίνει με την περίπτωση του Σιώπη. Θέλουμε έναν παίκτη στα άκρα και κάποιες επιπλέον λύσεις στην άμυνα».

Για την ΑΕ Λεμεσού: «Είναι μια ομάδα συγκεντρωμένοι κέρδισε παιχνίδια είναι συμπαγής. Είναι βέβαιο πως θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά εκείνη την περίοδο για να πάρουμε την πρόκριση».

 

Από την πλευρά του ο Μπράουν Ιντέγε για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Είναι πολύ καλές, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Νιώθω ότι είμαι στο σπίτι μου, γιατί από την πρώτη ημέρα που είμαι εδώ έχω πολύ μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους τον πρόεδρο και όσους είναι στην ομάδα».

Για την παρουσία του στον Άρη: «Είναι πολύ νωρίς, ακόμη δουλεύω με τους συμπαίκτες μου, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Στον Ολυμπιακό φορούσα το 99 και δεν ήταν σταθερή από εκεί και μετά η καριέρα μου, το ένα σημαίνει επανεκκίνηση για εμένα, για αυτό και ήρθα στον Άρη για επανεκκίνηση».

Για τους στόχους του με τον Άρη: «Έχω αφήσει τον Ολυμπιακό πίσω μου και επικεντρώνομαι μόνο στον Άρη τώρα. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα εισέπραξα αγάπη και ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσει η καινούργια χρονιά με τον Άρη».

Η πρώτη προπόνηση του Άρη



Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved