Τόσα βάζει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ - «Καρφιά» για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Τόσα βάζει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ - «Καρφιά» για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

«Κλείδωσε» το ποσό για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ - «Κεραυνοί» Γκαγκάτση για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ολοκληρώθηκε, βασικό θέμα ήταν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Αποφασίστηκε και εγκρίθηκε η ΑΜΚ ύψους 15.200.001 ευρώ με την αξία της κάθε μετοχής να ανέρχεται στα 0,30 ευρώ μετά από απαρτία 87.45% των μετόχων.

Αυτή η αύξηση απευθύνεται σε όσους επενδυτές θέλουν να αγοράσουν μετοχές αξίας πάνω από 100.000 ευρώ με την διαδικασία να είναι ανοιχτή έως τις 19/6.

Εάν καλυφθεί εντελώς η νέα αύξηση που προκηρύχθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φθάσει τα 119.540.633,40 ευρώ, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει καταθέσει πάνω από 100 εκατομμύρια στον Δικέφαλο.

«Προφανής η συμμαχία Ολυμπιακού-ΑΕΚ κατά του ΠΑΟΚ»

Στη Γενική Συνέλευση ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε σε θέματα διαιτησίας αλλά και στη συμμαχία Ολυμπιακού-ΑΕΚ με δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης:

Για τους στόχους: «Η πιο πετυχημένη σεζόν συλλόγου στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι και η Ευρώπη. Δεν μπορώ να πω ότι προέχει, έχουμε τους ίδιους στόχους με πέρυσι. Η Ευρώπη είναι πρώτη χρονικά, παίζουμε στις αρχές Αυγούστου, Πρωτάθλημα στα τέλη και Κύπελλο από τον Γενάρη. Μακάρι να το πάρουμε πάλι αήττητοι, αν και συμβαίνει μια φορά στα 60 χρόνια».

Για τις συμμαχίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όσο ήταν τρίτος ή τέταρτος, τον ΠΑΟΚ τον ήθελαν όλοι σύμμαχο. Από την ώρα που έγινε πρώτος δεν τον θέλουν, ούτε εμείς αυτούς.

Τώρα κάνουν συμμαχία για να ρίξουν τον ΠΑΟΚ. Είναι προφανής η συμμαχία Ολυμπιακού-ΑΕΚ, όσο κι αν το αρνηθούν. Δεν θέλουν να εχουν θέμα με τους φιλάθλους τους. Εμείς προχωρούμε μόνοι μας. Κάποια στιγμή κάναμε μία συνεργασία για να πέσει ένα σύστημα, αλλά ο καθένας πήρε τον δρόμο του».

Για τη διαιτησία: «Οι ξένοι διαιτητές και η αλλαγή στην διοίκηση της ΕΠΟ, βοήθησε να περιοριστούν τα λάθη, αν και ακόμη υπάρχουν. Πιστεύω ότι του χρόνου, με το VAR που έχει αποδειχθεί ότι μειώνονται τα λάθη κατά 70% όχι τελείως όπως είδαμε και στον τελικό του Champions League.

Για το θέμα του Τζήλου που με ρωτάνε συνέχεια, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω πέρα από το να πιέζουμε για να φτάσει μέχρι το τέλος η υπόθεση».

Για τις πιέσεις Ολυμπιακού και ΑΕΚ να αλλάξει ο αρχιδιαιτητής, τόνισε: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον Περέιρα. Το ότι υπάρχει στους πίνακες ακόμη ο άνθρωπος που κινδύνευσε να βάλει μπουρλότο (σ.σ Κομίνης) και μάλιστα με τις περισσότερες συμμετοχές στο Πρωτάθλημα φτάνει. Υπάρχει όμως βελτίωση. Στο τελευταίο συμβούλιο της εκτελεστικής της ΕΠΟ ο εκπρόσωπος της FIFA τόνισε ότι είναι απόφαση της Ομοσπονδίας να ανανεωθεί η σύμβαση με τον κύριο Περέιρα. Η κυρία Σαμούρα, αναπληρώτρια διευθύντρια έστειλε σχετικό έγγραφο».

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται το μεγάλο «μπαμ» της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν είναι ο Αζάρ!

Πλησιάζει ο... Μπεργκ, σκάει κι άλλο «μπαμ»

Ο πραγματικός λόγος για να δεις την επιστροφή του «La Casa De Papel»

Όταν ο Μπεργκ… ζούσε για τον Παναθηναϊκό και τον τρέλαινε η αδικία με Ολυμπιακό!

Η φωτογραφία που θέλει να… εξαφανίσει ο Μάρκους Μπεργκ

Αποχώρηση-βόμβα στην ΑΕΚ! Φέρνει πρόταση και φεύγει

Η Alexis είναι πραγματική... βόμβα!



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved