«Στην Αγγλία ο Νταμπίζας, τσέκαρε παίκτες για Παναθηναϊκό»
Τσέκαρε παίκτες στην Αγγλία ο Νταμπίζας - ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/InTime Sports

«Στην Αγγλία ο Νταμπίζας, τσέκαρε παίκτες για Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Chronicle Live» ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, βρέθηκε στην Αγγλία και «τσέκαρε» νεαρούς παίκτες της Νιούκαστλ, ανάμεσά τους και ο Κάλουμ Ρόμπερτς.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως επέστρεψε σε… γνώριμα λημέρια, εκεί όπου έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής, έτσι ώστε να «τσεκάρει» πιθανούς μεταγραφικούς στόχους για το «τριφύλλι». Αυτό αναφέρει, πάντως, η «Chronicle Live», εφημερίδα από το Νιούκαστλ, που σε ρεπορτάζ το οποίο ανάρτησε το βράδυ της Τρίτης (14/05) τονίζει την παρουσία του Νίκου Νταμπίζα στις κερκίδες του «St Mary’s Stadium» για τον τελικό ανάμεσα στις ομάδες U23 της Σαουθάμπντον και της Νιούκαστλ για την Premier League 2.

Το ρεπορτάζ των Άγγλων αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» ήταν από τους πιο… ενδιαφέροντες θεατές του παιχνιδιού, αφού ο σκοπός της παρουσίας του στο γήπεδο ήταν να «τσεκάρει» τους νέους ποδοσφαιριστές που έχουν στις τάξεις τους οι «καρακάξες» και προφανώς το ενδεχόμενο να αποκτηθούν κάποιοι από αυτούς από τον Παναθηναϊκό. Όπως ήταν λογικό, στο δημοσίευμα συνδέεται η περίπτωση του Κάλουμ Ρόμπερτς με την παρουσία του Νίκου Νταμπίζα στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι του 22χρονου εξτρέμ με τη Νιούκαστλ.

«Ο πρώην αμυντικός της Νιούκαστλ Νίκος Νταμπίζας ήταν ένας ενδιαφέρον θεατής του τελικού των playoffs της Premier League 2 στο «St Mary’s Stadium». Ο παλιός παίκτης της Νιούκαστλ, που είχε σκοράρει ένα αξέχαστο νικητήριο γκολ κόντρα στη Σάντερλαντ το 2002 στο «Stadium of Light», ήταν στις κερκίδες για να δει τη δεύτερη ομάδα της Νιούκαστλ. Ο Νταμπίζας είναι τώρα τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό και παρακολούθησε μερικούς από τους νεαρούς της Νιούκαστλ», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Ρεπορτάζ στην Ελλάδα αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός συνδέεται με τον Καλ Ρόμπερτς, που σύντομα θα μείνει ελεύθερος. Ο Ρόμπερτς ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του με τις «καρακάξες» ήταν αυτό στο «St. Mary’s», όπου έπαιξε σαν αλλαγή στην ήττα 2-1. Ο Νταμπίζας είχε πάρει τον Μεντί Αμπέντ από τη Νιούκαστλ το 2013 και τώρα θα μπορούσε να κοιτάξει για μερικές ακόμα ευκαιρίες για να αναπτυχθούν δεσμοί με τον Παναθηναϊκό. Η Νιούκαστλ σύντομα θα ανακοινώσει τη λίστα με όσους διατηρεί με τον Ρόμπερτς να είναι το όνομα που ξεχωρίζει σε αυτούς που θα μείνουν ελεύθεροι».

Το «αντίο» του Κάλουμ Ρόμπερτς στη Νιούκαστλ

Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη σε διαδικασία σχεδιασμού της νέας χρονιάς και αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν «παίξει» για τους «πράσινους» μέχρι τώρα. Ένας από αυτούς, που εδώ και καιρό «πρωταγωνιστεί» στο ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», είναι κι ο Κάλουμ Ρόμπερτς. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός που μένει ελεύθερος από τη Νιούκαστλ και σύμφωνα με τους Άγγλους είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρόμπερτς έπαιξε για τελευταία φορά με την U23 της Νιούκαστλ το βράδυ της Δευτέρας (13/05), για τελευταία φορά με τις «καρακάξες» όπως ο ίδιος είχε ενημερώσει μέσω Instagram, και με τον ίδιο τρόπο επέλεξε να πει το «αντίο» στην ομάδα που τον ανέδειξε και στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, έκλεισε μια πόρτα για αυτόν, όμως, ανοίγει μια άλλη και ήδη έχει αρχίσει να βλέπει το μέλλον.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved