Γκαγκάτσης: «Για να χάσουμε, έπρεπε να συμπράξει το ΠΟΚ»

Γκαγκάτσης: «Για να χάσουμε, έπρεπε να συμπράξει το ΠΟΚ»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης υποστήριξε πως θα βοηθήσει τον Μηνά Λυσάνδρου που εκλέχθηκε πρόεδρος της Super League, έριξε όμως τα… βέλη του σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και… Καραπαπά!

Ο Μηνάς Λυσάνδρου, προερχόμενος από την ΑΕΚ, επικράτησε στις εκλογές για την προεδρία της Super League έναντι του Μάκη Γκαγκάτση που προερχόταν από τον ΠΑΟΚ. Ο… ηττημένος της διαδικασίας, ανέφερε πως έπρεπε να… συμπράξει το ΠΟΚ (Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός) για να μην εκλεγεί ενώ επιτέθηκε στον Κώστα Καραπαπά κάνοντας λόγο για συμπλέγματα εναντίον του, απαντώντας ουσιαστικά στα όσα υποστήριξε ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ…

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης:

Για τον Μηνά Λυσάνδρου: «Για τον Λυσάνδρου έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Είναι από τους ανθρώπους που σπανίζουν και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να λύσουμε και είμαστε όλοι δίπλα του. Πάνω απ’ όλα είναι φίλος, του εύχομαι καλή δύναμη και θα είμαι δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί».

Για τις συμμαχίες στη Super League: «Υπήρξε επιθυμία να βρεθεί λύση κοινής αποδοχής αλλά δεν κατέστη δυνατό κι έτσι φτάσαμε στις υποψηφιότητες του Λυσάνδρου και τη δικιά μου. Ως ΠΑΟΚ καταθέσαμε πρώτη φορά υποψηφιότητα για την Λίγκα. Όπως γνωρίζετε υπήρξε ιστορική σύμπραξη ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ουσιαστικά ήταν εναντίον της υποψηφιότητας του ΠΑΟΚ. Για να χάσουμε αυτές τις εκλογές έπρεπε να γίνει η σύμπραξη του πάλαι ποτέ ΠΟΚ».

Για την επόμενη ημέρα: «Όπως κι αν έχει είμαστε ενωμένοι. Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει ο Μηνάς Λυσάνδρου. Είμαστε συσπειρωμένοι και θα είμαι δίπλα στον κύριο Λυσάνδρου, που όπως σας είπα τον θεωρώ πολύ ικανό. Πιστεύω ότι αρχίζει μια νέα εποχή για τη Λίγκα και επαναλαμβάνω ότι θα είμαι δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί».

Για τις αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη μετά το τέλος της διαδικασίας: «Δεν έχω προλάβει να δω κάτι, ωστόσο, συμφωνώ ότι εμείς σαν ΠΑΟΚ, κατεβήκαμε στη διαδικασία χωρίς την στήριξη κάποιας άλλης ομάδας από το Big-4».

Για το επεισόδιο με τον Κώστα Καραπαπά: «Ο κ. Καραπαπάς, σηκώθηκε σε κάποια στιγμή, προφανώς έχοντας κάποια συμπλεγματικά σύνδρομα εναντίον μου και έκανε μία φραστική επίθεση σε μένα. Πραγματικά, μου είναι πολύ δύσκολο να πέσω σε αυτό το επίπεδο και να απαντήσω σε έναν άνθρωπο σε αυτό το ύφος και με αυτόν τον τόνο. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση εκεί και δεν έχω να απαντήσω κάτι. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved