Λαμία-ΑΕΚ 2-2: Χορταστική... μοιρασιά!

Λαμία-ΑΕΚ 2-2: Χορταστική... μοιρασιά!

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς στη Λαμία μεταξύ της τοπικής ομάδας και της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League, μετά από πολύ καλό παιχνίδι.

Η ομάδα της Αθήνας προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Μάνταλο, στη συνέχεια η Λαμία αντεπιτέθηκε και ανέτρεψε το σκορ με δύο γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες (33' πεν., 53'), για να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 ο Λούκας Μπογέ στο 67ο λεπτό.

Στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά και κατάφερε, μόλις στο 4ο λεπτό, ν' ανοίξει το σκορ. Τότε ο Μάνταλος συνεργάστηκε άψογα με τον Μπακασέτα από την αριστερή πλευρά και μετά από όμορφο γύρισμα του τελευταίου μέσα στην περιοχή, σούταρε από διαγώνια θέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα.

Στη συνέχεια η Λαμία ισορρόπησε το ματς και στο 25' έχασε μοναδική ευκαιρία να φθάσει στην ισοφάριση. Τότε, έπειτα από μπαλιά του Μπεχαράνο και κεφαλιά-πάσα του Μπαράλες, ο Μπερτόλιο μπήκε μόνος από δεξιά, αλλά το πλασέ του από τη γωνία της μικρής περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα!

Τέσσερα λεπτά αργότερα η ΑΕΚ έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0, όταν από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Μάνταλου, ο Πόνσε έφυγε ολομόναχος στην αντεπίθεση, έφτασε απέναντι στον Μελίσσα, ωστόσο επέλεξε να τον περάσει (αντί να τον πλασάρει) και ο τερματοφύλακας της Λαμίας έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 33ο λεπτό σε μια προσπάθεια του Μπακασέτα να κόψει τον Μπεχαράνο στη γωνία της μεγάλης περιοχής, ο Σκουλάς σφύριξε, λανθασμένα, πέναλτι και ο Μπαράλες, που ανέλαβε την εκτέλεση, με πλασέ στην αριστερή γωνία του Μπάρκας, ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά της ΑΕΚ.

Στην επανάληψη, πιο δυνατά μπήκε η Λαμία, έχοντας την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία στα πρώτα λεπτά. Ετσι στο 53ο λεπτό έφθασε στο 2-1, μετά από φάση διαρκείας. Στο ξεκίνημα της φάσης ο Μπάρκας απέκρουσε εντυπωσιακά κοντινό ψαλιδάκι του Καραμάνου, ο Τσόσιτς έδιωξε άτσαλα, ο Μπαράλες κοντρόλαρε με το στήθος και με δυνατό διαγώνιο βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ προσπάθησε ν' αντιδράσει και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τη Λαμία να οπισθοχωρεί και να παίζει με ξαφνικές αντεπιθέσεις. Ο Μανόλο Χιμένεθ «ανακάτεψε την τράπουλα», έριξε στο παιχνίδι τον Λούκας Μπογέ και ο Αργεντινός τον δικαίωσε. Συγκεκριμένα στο 67' μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά και κεφαλιά του Πόνσε, ο Μπογέ πετάχτηκε στο πίσω δοκάρι και (στην πρώτη του επαφή με την μπάλα!) ισοφάρισε το σκορ. Στη συνέχεια η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει για το νικητήριο γκολ, αλλά οι προσπάθειες της έβρισκαν εμπόδιο στην πολυπρόσωπη άμυνα της Λαμίας.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελισσάς, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπαράλες (78' Ρόμανιτς), Μπεχαράνο (73' Μπλάζιτς), Μπερτόλιο (82' Τομάς), Καραμάνος, Ασούμπρε, Δημούτσος, Σκαρντοβέλι.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Σβάρνας, Τσόσιτς, Χουλτ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Κλωναρίδης (31' Αλμπάνης), Μάνταλος, Μπακασέτας (65' Μπογέ), Πόνσε.

 



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved