Ετοιμάζεται για… ΠΑΟΚ το Καυτανζόγλειο
89 SHARES

Ετοιμάζεται για… ΠΑΟΚ το Καυτανζόγλειο

Πότε μετακομίσει ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και οι απαραίτητες εργασίες.

Πολύ πιθανό να μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο, εφόσον δρομολογηθούν οι εξελίξεις για τη νέα Τούμπα. Οι διοικούντες του «Δικεφάλου του Βορρά» είχαν συνάντηση με τους υπεύθυνους του Σταδίου, όπου συζήτησαν για τις βελτιώσεις που απαιτούνται.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής του Καυτανζογλείου Απόστολος Μητιντζής μίλησε στο Metropolis 95,5 για το θέμα, τονίζοντας πως όλα εξαρτώνται από το πότε θα εκδοθούν οι άδειες για τη νέα Τούμπα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις εργασίες που απαιτούνται να γίνουν για να μπορέσει το Στάδιο να φιλοξενήσει αγώνα Champions League.

Οι δηλώσεις του Μητιντζή:

«Μιλήσαμε με τον κ. Γκαγκάτση και τον κ. Δημογιάννη που είναι τεχνικός υπεύθυνος. Κάναμε ένα φρεσκάρισμα της προηγούμενης συζήτησης που είχαμε κάνει, η πρόθεσή μας είναι δεδομένη πως μπορεί να έρθει ο ΠΑΟΚ. Είδαμε κάποια τεχνικά ζητήματα που έχει η UEFA για το Τσάμπιονς Λιγκ και οι παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν σε μικρό χρονικό διάστημα. Να κάτσουμε να δούμε τι άλλες εργασίες θα πρέπει να γίνουν για να αναβαθμιστεί το στάδιο μαζί με τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκές αγώνες και να ωφεληθεί και ο κόσμος της Θεσσαλονίκης. Το χρονοδιάγραμμα ορίζεται από την διαδικασία που είναι σε εξέλιξη για το χωρικό σχέδιο και τις άδειες για τη νέα Τούμπα, μέσα στο καλοκαίρι θα έχουν πάρει την έγκριση για το χωρικό σχέδιο οπότε μπορεί να προχωρήσει να καταθέσει για άδεια για το χτίσιμο του νέου γηπέδου.

Υπάρχει η πιθανότητα να παίξει ο ΠΑΟΚ τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο Καυτανζόγλειο αλλά όλα εξαρτώνται από τις υπηρεσίες και το πόσο θα αργήσουν να βγάλουν τις άδειες. Υπολογίζουν έναν ορίζοντα 3ετίας για την ολοκλήρωσης του νέου σταδίου του ΠΑΟΚ και θα πρέπει το Καυτανζόγλειο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ. Πλέον έχουν λυθεί αρκετά θέματα και είναι πιθανό να παίξει στο Καυτανζόγλειο την επόμενη σεζόν. Υπάρχει η διάθεση από τις δύο πλευρές για επιτάχυνση των διαδικασιών όσον αφορά το στάδιο και την χρησιμοποίησή του από τον ΠΑΟΚ. Εμείς δώσαμε άδεια για παραχώρηση για έδρα στον ΠΑΟΚ για να μπει στον φάκελο της αδειοδότησης για την επόμενη χρονιά αλλά και στην UEFA».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Παναθηναϊκός: Νέο χτύπημα από Σισέ
Παναθηναϊκός: Νέο χτύπημα από Σισέ
Μιχάλης Ζαμπίδης: Επιστροφή με θρίαμβο! (photos+video)
Μιχάλης Ζαμπίδης: Επιστροφή με θρίαμβο! (photos+video)
Στην Εθνική ο Ντουρμισάι!
Στην Εθνική ο Ντουρμισάι!
Απόλυτη αποθέωση για Νοβίτσκι! (video+photos)
Απόλυτη αποθέωση για Νοβίτσκι! (video+photos)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies