Ρεσιτάλ Λουτσέσκου: «Του ζήτησα να τρέχει σαν τρελός»

Ρεσιτάλ Λουτσέσκου: «Του ζήτησα να τρέχει σαν τρελός»

Τρομερές ατάκες για Σφιντέρσκι και Άκπομ από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κάρολ Σφιντέρσκι και τον Τσούμπα Ακπόμ ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το στοιχείο που τον άφησε περισσότερο ικανοποιημένο σήμερα και τον παίκτη που ξεχώρισε: "Είναι δύσκολο να μιλήσω για έναν παίκτη συγκεκριμένα. Όλοι ξέρουν τη δική τους δουλειά στο γήπεδο. Πως θα πρέπει να κάνουμε επίθεση, πως θα πρέπει να τρέξουμε, να αμυνθούμε. Είναι συνολική δουλειά και δεν μπορώ να επιλέξω.

Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, το σκορ, την απόδοση απέναντι σε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα, που ακόμη και στο τέλος του παιχνιδιού, δεν μου έδινε την αίσθηση ότι θα τα παρατήσει. Μία ομάδα με τρεξίματα και σωστη νοοτροπία. Έτσι είμαι ικανοποιημένος για τους τρεις πόντους. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να σκοράρουμε".

Για τον Σφιντέρσκι: "Γιατί να είναι πρόβλημα η αποτελεσματικότητα του; Τον αγαπώ τον Σφιντέρσκι, την παρουσία του στις προπονήσεις και στους αγώνες. Είναι πραγματικά, ένας φανταστικός παίκτης για το γκρουπ, με πολύ μεγάλη φιλοδοξία. Αλλά πρέπει να μιλήσουμε για τον Ακπόμ επισης. Την πίεση που ασκεί στους αντιπάλους. Σήμερα κέρδισε 2 πέναλτι. Είναι σημαντικό για εμάς, να ξέρουμε ότι έχουμε τέτοιους παίκτες, που μπορούν να ξεκουράσουν ο ένας τον άλλον ή να παίξουν και μαζί. Γιατί τα παιχνίδια και οι τίτλοι κερδίζονται και από παίκτες που βρίσκονται γενικότερα στο σύνολο και μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου δώσουν λύση, όταν τους δοθεί η ευκαιρία. Οι παίκτες που θα μπουν πρέπει να σου δίνουν σιγουριά. Πάντα, στην προετοιμασία του παιχνιδιού μας, συζητάμε για τη μεγάλη σημασία των παικτών που είναι στον πάγκο και τη μεγαλη συνεισφορά που έχουν οι παίκτες που θα μπουν. Θα πρέπει να ξέρουν ότι είναι παίκτες που μπορεί να κρίνουν κάποια κατάσταση και η συνεισφορά τους είναι επίσης πάρα πολύ μεγάλη. Μία ομάδα, η οποία κερδίζει συνέχεια και θέλει να κερδίζει, είναι μία ομάδα που δεν βασίζεται μόνο στους βασικούς της παίκτες. Είναι μία ομάδα που έχει 15-16 παίκτες "βασικούς". Σήμερα είχαμε τον Ολιβέιρα με τον Μαουρίσιο κι όταν τραυματίστηκε ο Μαουρίσιο, επέστρεψε ο Σακχόφ. Στο προηγούμενο ματς υπήρχαν κάποιες αλλαγές. Το σημαντικό είναι να έχεις παίκτες που συνεχώς μπορούν να σου δώσουν λύσεις και να ξεκλειδώσουν τα παιχνίδια. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που δεν είναι ευχάριστες, αλλά θα πρέπει να βρίσκουμε τους παίκτες που θα μας δίνουν την ισορροπία που χρειαζόμαστε".

Για το κομμάτι των τραυματισμών: "Δεν με προβληματίζει κάτι, όσον αφορά σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και ξέρουμε ακριβώς το πως δουλεύουμε. Είμαι πολύ στενοχωρημένος για τον Μαουρίσιο. Για τον άνθρωπο πρώτα και μετά τον παίκτη, για την όλη συνεισφορά που είχε τόσο φέτος, όσο και πέρυσι. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και χαρακτήρας, ο οποίος ήταν πάντα απόλυτα επαγγελματίας. Την ίδια στιγμή είμαστε ο ΠΑΟΚ, είμαστε ένα γκρουπ παικτών και προχωράμε μπροστά".

Για την αποτελεσματικότητα του Σφιντέρσκι: "Είπα και πριν, πρέπει να έχουμε περισσότερους... άσους στο μανίκι μας".

Για τον Ακπόμ: "Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν το αγγλικό στυλ, το οποίο τον εμπόδιζε. Ήταν ένας παίκτης που έπαιζε κυρίως τον για τον εαυτό του. Του ζήτησα να παίζει για την ομάδα και να σκέφτεται την ομάδα. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν έπαιζε περισσότερο. Χρειαζόταν χρόνο για να προσαρμοστεί κι αυτό που του ζήτησα ήταν να τρέχει σαν τρελός στο παιχνίδι και να μην σκέφτεται τα υπόλοιπα".

Για τον τραυματισμό του Μαουρίσιο: "Δεν ξέρω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε πλήρη εικόνα. Ο γιατρός έκανε λόγο για ενδεχομένως σοβαρή ζημιά, αλλά περιμένουμε την εξέταση για να είμαστε απόλυτα σίγουροι".



Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved