Μπακασέτας: «Αντίδραση με Παναθηναϊκό»

Μπακασέτας: «Αντίδραση με Παναθηναϊκό»

Δεν μπορεί να εξηγήσει ο Μπακασέτας τη διακύμανση της απόδοσης της ΑΕΚ.

Προβληματισμένος για την εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ είναι ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες αδικούν τον εαυτό τους. «Έχει να κάνει με το μυαλό μας. Δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση. Πρέπει να μας προβληματίσει», δήλωσε στην κάμερα της Nova και έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπακασέτα:

Για τον Άρη: «Δεν συζητήσαμε πολύ. Είμαστε στενοχωρημένοι. Γνωρίζαμε ότι είχαμε διαφορά στην απόδοσή μας σε σχέση με τον Ατρόμητο και αναρωτιόμασταν γιατί υπήρξε αυτή η διαφορά στην απόδοση».

Για ποιον λόγο υπάρχει η διαφορά απόδοσης: «Έχει να κάνει με το μυαλό μας. Δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση. Πρέπει να μας προβληματίσει, να το αλλάξουμε γρήγορα, γιατί αδικούμε τους εαυτούς μας και δεν αξίζουμε ούτε εμείς αυτές τις εμφανίσεις, ούτε το κλαμπ».

Για το αν έβαλαν σε δεύτερη μοίρα το ματς με τον Αρη: «Πολύ πιθανό. Ξέρουμε ο ρεαλιστικός στόχος είναι το Κύπελλο. Αλλά όταν είσαι σε μια ομάδα όπως στην ΑΕΚ, δεν μπορείς να παίζεις άσχημα επειδή κυνηγάς ένα ρεαλιστικό στόχο. Πρέπει πάντα να παρουσιάζεις το καλύτερο πρόσωπο και θα το κάνουμε από εδώ και πέρα».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Περιμένω να βγάλουμε αντίδραση. Πέρυσι δεν είχαμε χάσει σχεδόν βαθμό σε ντέρμπι, οπότε περιμένω να αντιδράσουμε γιατί δεν έχουμε κερδίσει κάποιο ντέρμπι ως τώρα. Και ο Παναθηναϊκός έχει πολλές μεταπτώσεις, δεν παρουσιάζει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, αλλά και αυτός θέλει να κερδίσει ένα ντέρμπι και θα κάνει το καλύτερο δυνατό. Πιστεύω θα είναι ένα πραγματικό ντέρμπι».

Για το πως περιμένει το ντέρμπι και αν η ΑΕΚ θα μπει δυνατά από την αρχή: «Στα ντέρμπι είναι σημαντικά τα πρώτα λεπτά. Εμείς ως γηπεδούχοι πρέπει να μπούμε δυνατά, να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα για τη συνέχεια».

Για το κλίμα στην ΑΕΚ και αν υπάρχει το ίδιο κλίμα όπως και πριν το ματς με τον Ατρόμητο πριν το ντέρμπι: «Δεν είναι μόνο το ματς με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να έχουμε συνεχόμενα καλή απόδοση, διάρκεια, και αυτή είναι διαφορά σε σχέση με πέρυσι. Πρέπει να το αλλάξουμε, είναι ευκαιρία για να δημιουργούμε μια κατάσταση και για εμάς και για τον κόσμο και για το κλαμπ. Δεν αξίζουμε τέτοιες εμφανίσεις και από ομάδες που είναι κατώτερες από εμάς να φαινόμαστε χειρότεροι».

Για τις απουσίες και αν τον προβληματίζουν: «Νομίζω πρέπει να σταματήσουμε με τις δικαιολογίες. Δεν μου αρέσει και δεν αξίζει και σε εμάς. Υπάρχουν σημαντικοί παίκτες και παίκτες που περιμένουν την ευκαιρία τους να βοηθήσουν την ομάδα».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν έχω κάποια προτίμηση. Το θέμα είναι εμείς να βρούμε διάρκεια στην απόδοσή μας και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς».

 



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved