Παναθηναϊκός: Παραιτήθηκε ο Κωνσταντίνου με ευχαριστίες στον Αλαφούζο!
Νέος πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης - InTime Sports

Παναθηναϊκός: Παραιτήθηκε ο Κωνσταντίνου με ευχαριστίες στον Αλαφούζο!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη να αναλαμβάνει τη θέση, όπως και αυτή του διευθύνοντος συμβούλου.

Εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να παραιτείται από τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου στο ΔΣ που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (25/02). Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια της συνεδρίασης βρέθηκαν περίπου 30 οπαδοί έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ και αποδοκίμασαν τον Γιάννη Αλαφούζο και τη διοίκηση, με την αλλαγή ωστόσο στην προεδρία του «τριφυλλιού» να γίνεται κανονικά. Η παραίτηση του Βασίλη Κωνσταντίνου έγινε αποδεκτή και ανακοινώθηκε πως τη θέση του στον προεδρικό θώκο, αλλά και ως διευθύνων σύμβουλος, αναλαμβάνει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναρτήθηκε δήλωση του Βασίλη Κωνσταντίνου στην οποία μάλιστα ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που του έδειξε στον 1,5 χρόνο που ήταν στην κεφαλή της διοίκησης των «πράσινων». Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως στη δήλωσή του εξηγεί ότι η παραίτησή του έχει να κάνει με την απόφαση να πολιτευτεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ψάχνοντας την εκλογή του ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου…

Η δήλωση του Βασίλη Κωνσταντίνου

«Μετά από 1,5 χρόνο στην προεδρία του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ολίγων μηνών και στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι υπέβαλα την παραίτησή μου και από σήμερα αποχωρώ από τις θέσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και έχουν να κάνουν με την απόφασή μου να διεκδικήσω την εκλογή μου ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου. Οι θέσεις που κατείχα έως και σήμερα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαιτούν χρόνο και πλήρη αφοσίωση, οπότε με δεδομένη την επιθυμία μου να κατέβω στον προεκλογικό στίβο, δεν θα μπορούσα να φανώ συνεπής στις υποχρεώσεις που προκύπτουν από το ρόλο μου στην ΠΑΕ.

Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Γιάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Επιπλέον, ευχαριστώ όλα τα μέλη του Δ.Σ., τόσο του τρέχοντος όσο και προηγούμενων, για τη συνεργασία που είχαμε.

Ο Παναθηναϊκός διανύει μία δύσκολη περίοδο αλλά είμαι πεπεισμένος ότι ο σύλλογος θα επιστρέψει εκεί που του αρμόζει, εκεί όπου μάθαμε όλοι μας, στην κορυφή».

Επιστροφή για τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη

Η παραίτηση του Βασίλη Κωνσταντίνου, άφησε κενό στη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου, θέσεις που τελικά όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καλυφθούν από τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη. Ο «Mr. Manos» επιστρέφει ξανά μετά από 1,5 χρόνο στο «τριφύλλι», αναλαμβάνοντας πλέον περισσότερο αυξημένες αρμοδιότητες.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο κ. Μάνος Μαυροκουκουλάκης αναλαμβάνει από σήμερα πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, στη θέση του παραιτηθέντος Βασίλη Κωνσταντίνου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κ. Κωνσταντίνου για την πολυετή προσφορά του στη διοίκηση της ομάδας την τελευταία επταετία. Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ υπηρέτησε πιστά από πολλές διοικητικές θέσεις το σύλλογο, σε μία περίοδο με αρκετές χαρές όσο και δυσκολίες. Η σχέση του Βασίλη Κωνσταντίνου με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε πριν από δεκαετίες και η σημερινή παραίτησή του από το Δ.Σ. ολοκληρώνει αρμονικά ένα διοικητικό κύκλο. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον κ. Κωνσταντίνου καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα που επέλεξε να κάνει».



Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved