ΟΦΗ – Λαμία 1-3: Τον «βύθισε» και… ανάσανε! (photos)

ΟΦΗ – Λαμία 1-3: Τον «βύθισε» και… ανάσανε! (photos)

Τρομερή η Λαμία στο «Γεντί Κουλέ», διέλυσε 3-1 τον ΟΦΗ και έκανε βήμα παραμονής την ώρα που οι Κρητικοί… παραπαίουν – Το γκολ της χρονιάς ο Καραμάνος!

Ένα ματς που ήταν «ο θάνατός σου, η ζωή μου», περίμεναν όλοι πως θα είχε πολύ πιο αμφίρροπη εξέλιξη κα ειδικότερα πιο… δραματικό φινάλε. Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τη Λαμία στο «Γεντί Κουλέ», με το κλίμα να είναι φορτισμένο πριν τη σέντρα, με τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο ημίχρονο να κάνουν… πάρτι και να παίρνουν πολύ βαθιά ανάσα στη βαθμολογία. Η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε… παρέλασε κερδίζοντας 3-1 τους Ηρακλειώτες και πλέον είναι στους 24 βαθμούς, αρκετά πάνω από την επίνδυνη ζώνη. Την ίδια ώρα, ο ΟΦΗ έμεινε στους 17 και είναι τρίτος από το τέλος, κινδυνεύοντας σοβαρά με υποβιβασμό...

Ο ΟΦΗ στο ξεκίνημα του ματς ήταν πολύ δυναμικός, πολύ καλύτερος από τη Λαμία στο πρώτο μισάωρο, όμως, αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. Στο 20’ οι Κρητικοί είχαν δοκάρι με τον Ναμπί και έχασαν κι άλλες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η Λαμία ήταν αυτή που μπήκε εντελώς διαφορετικά στο ματς και έκανε… περίπατο. Την αρχή έκανε ο Τάσος Καραμάνος με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ στο 57’ του αγώνα!

Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έκανε κούρσα από τη μεσαία γραμμή μέχρι και τη μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ κι εκεί έκανε την ιδανική «λόμπα» πάνω από τον Στρέζο για το 0-1. Ενώ ο ΟΦΗ μετά το γκολ προσπάθησε να αντιδράσει και να επιτεθεί, η Λαμία «χτύπησε» ξανά με τον Τομάς στο 61’ και με το 0-2 «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς. Ο Μπερτόλιο στο 74’ σημείωσε το 0-3 και έδωσε το έναυσμα για τις αποδοκιμασίες στο «Γεντί Κουλέ», με τον ΟΦΗ να μένει με δέκα παίκτες στο 81’ λόγω αποβολής του Δεληγιαννίδη.

Ο Σακόρ μείωσε στο 86’ για τους Κρητικούς, ωστόσο, αυτό δεν ήταν ικανό να αλλάξει κάτι στη μορφή του ματς. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν χαμογελώντας με τους γηπεδούχους να μένουν για ώρα στο κέντρο του γηπέδου περίλυποι. Την ίδια ώρα, ο κόσμος του ΟΦΗ αποδοκίμασε πολύ έντονα τους ποδοσφαιριστές για την ήττα που φέρνει την ομάδα στην επικίνδυνη ζώνη…

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο (75΄ Κουτσιανικούλης), Κυριακίδης (62΄ Σακόρ), Ναμπί, Βαζ (67΄ Νέιρα), Φερέιρα, Πέρσον.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας (46΄ Ασίγκμπα), Μπεχαράνο, Δημούτσος, Τομάς, Μπερτόλιο (76΄ Πίτι), Καραμάνος, Τσούκαλος (56΄ Επστάιν).

 



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved