Άλτμαν για Ολυμπιακό: «Αν κερδίζουμε, ας φύγουν και στο ποδόσφαιρο…»

Άλτμαν για Ολυμπιακό: «Αν κερδίζουμε, ας φύγουν και στο ποδόσφαιρο…»

Ο Όμρι Άλτμαν έστειλε… σκληρό μήνυμα για την αποχώρηση του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, προειδοποιώντας τους ποδοσφαιρικούς «ερυθρόλευκους»

Ο 25χρονος Ισραηλινός άσος του Παναθηναϊκού, δεν θα μπορούσε παρά να χαμογελά για τη σημαντική στιγμή που έζησε, λέγοντας πως την περίμενε κάθε ένα από τα βράδια της δύσκολης αποθεραπείας του. Πέρα, όμως, από τη δική του – προσωπική – δικαίωση και επιστροφή ο Άλτμαν μίλησε και για την πορεία της ομάδας αλλά και για όσα έγιναν πρόσφατα στο παιχνίδι Κυπέλλου στο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, όπου ο Ολυμπιακός αποχώρησε στο ημίχρονο κι ενώ έχανε 40-25 από τον Παναθηναϊκό. Όντας λάτρης του μπάσκετ, ο Άλτμαν έκανε λόγο για αντιαθλητική συμπεριφορά που προσβάλει το άθλημα, τόνισε πως τέτοιες ενέργειες δεν είναι αποδεκτές ενώ έστειλε και μήνυμα για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, λέγοντας πως αν θέλει ο Ολυμπιακός… μπορεί να φύγει αν χάνει από τους «πράσινους»!

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα, το πρώτο γκολ μετά από 13 μήνες και τον «εφιάλτη» του τραυματισμού του, που ανήκει πλέον στο παρελθόν:

«Εννοείται πως είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που σημείωσα, αλλά κυρίως για τη νίκη. Ηταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε σ’ αυτό το ματς. Δεν είμαστε στην καλύτερή μας περίοδο σαν ομάδα, αλλά πρέπει να ανέβουμε, να παίξουμε καλύτερα. Και στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να πάρουμε κι εκεί τους τρεις βαθμούς».

-Για το τι σήμαινε για τον ίδιο αυτό το γκολ:

«Είναι πολύ σημαντική αυτή η στιγμή για μένα, για την οικογένειά μου… Δούλεψα πολύ σκληρά γι’ αυτή τη στιγμή. Ονειρευόμουν γι’ αυτή τη στιγμή, κάθε βράδυ που πήγαινα για ύπνο, έχοντας βάλει πάγο στο γόνατό μου. Και λες στον εαυτό σου “θα τελειώσει όλο αυτό, κάποια στιγμή θα τελειώσει”. Ξαναλέω όμως πως το πιο σημαντικό είναι πως νίκησε η ομάδα…».

-Για την αφιέρωσή του προς τους φυσιοθεραπευτές:

«Αυτά τα παιδιά ήταν μαζί μου, ήταν διαθέσιμοι για μένα 24 ώρες το 24ωρο για μήνες. Είναι 100% αφιερωμένο σε αυτούς, γιατί εκείνοι με έκαναν καλά. Μου έδιναν δύναμη και κουράγιο όταν ήμουν στεναχωρημένος με αυτή την κατάσταση και μου έφτιαχναν τη ψυχολογία όταν το χρειαζόμουν. Το δικαιούνται αυτό το γκολ…».

-Για το αν «έμαθε» η ομάδα απ’ τα λάθη των προηγούμενων αγώνων, που είχε το προβάδισμα, αλλά δεν το κρατούσε ως το τέλος:

«Στα προηγούμενα παιχνίδια, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν τα τελειώναμε. Αυτή τη φορά θα έπρεπε να “σκοτώσουμε” το παιχνίδι μετά το γκολ που πετύχαμε νωρίς, για να το κάνουμε πιο εύκολο. Το κάναμε δύσκολο πάλι, γιατί χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά παίξαμε σωστά για να κρατήσουμε το προβάδισμα ως το τέλος. Κι αυτή η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

-Η γνώμη του ως μπασκετόφιλος για την απόφαση του μπασκετικού Ολυμπιακού να αποσυρθεί από το β’ ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό:

«Δεν είδα το παιχνίδι, ενημερώθηκα όμως γι’ αυτό που έγινε. Αυτό ήταν κάτι αντί-αθλητικό. Ακόμη κι αν μπορεί να υπάρχουν παράπονα για λάθη διαιτητών, το να αποσύρεσαι από το παιχνίδι, δείχνει έλλειψη σεβασμού προς το άθλημα του μπάσκετ. Δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό το πράγμα».

-Για το αν θα μπορούσε να γίνει το ίδιο, αν κερδίζει σε λίγες εβδομάδες στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό;

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν κερδίζουμε, ας φύγουν…».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved