Κρέσπο: «Νίκη στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός με τον κόσμο»

Κρέσπο: «Νίκη στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός με τον κόσμο»

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο υποστήριξε πως η Τούμπα θα είναι η έξτρα δύναμη του «δικεφάλου του Βορρά» για να νικήσει τους «ερυθρόλευκους».

Στη σημασία που έχει για τον ΠΑΟΚ το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο στόπερ του «δικεφάλου του Βορρά» υποστήριξε πως η ομάδα του είναι πανέτοιμη για μια μεγάλη νίκη, η οποία θα έρθει με τη βοήθεια της κατάμεστης Τούμπας. Παράλληλα, υποστήριξε πως το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του είναι μεν τελικός, ωστόσο αυτό συμβαίνει γιατί έτσι αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα…

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα στην Nova:

Για το πως νιώθει:

«Είμαι πολύ καλά και βλέπω πως όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι να πολεμήσουν την Κυριακή».

Για το αν ξεκουράστηκε από τη στιγμή που δεν αγωνίστηκε στη Νέα Σμύρνη:

«Φυσικά όλοι οι παίκτες χρειάζονται λίγη ξεκούραση λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών, αλλά κάνουμε πολύ καλή δουλειά με τους φυσιοθεραπευτές για να ξεκουραζόμαστε και να επανερχόμαστε γρήγορα στην επιθυμητή κατάσταση. Και εμείς που δεν αγωνιστήκαμε και αυτοί που αγωνίστηκαν, είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή».

Για τη χημεία του με τον Φερνάντο Βαρέλα:

«Έχουμε δουλέψει σε πολλά παιχνίδια μαζί και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Όμως, τα γκολ που δεχόμαστε και γενικότερα η αμυντική λειτουργία, είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, Πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να κοιτάμε μπροστά, έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας».

Για το ότι είναι από τους αρχηγούς της ομάδας και τι σημαίνει αυτό για τον ίδιο:

«Για μένα είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι το πλέον σημαντικό. Το σημαντικότερο για μένα είναι η ομάδα. Με τιμάει βέβαια το ότι οι συμπαίκτες μου με επέλεξαν να είμαι στους αρχηγούς. Αισθάνομαι υπεύθυνος για την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου και γενικότερα όλοι όσοι είμαστε λίγο περισσότερο έμπειροι, προσπαθούμε να βοηθήσουμε και τους υπόλοιπους. Για μένα είναι ξεχωριστό, αλλά δεν αλλάζει τίποτα επί τοις ουσίας. Έχω υπάρξει ξανά αρχηγός σε μια περίεργη κατάσταση λόγω του ότι στην ομάδα υπήρχαν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές, τώρα είναι διαφορετικό».

Για το sold out των εισιτηρίων και τι ατμόσφαιρα περιμένει:

«Περιμένω μία Τούμπα όπως είναι σε κάθε παιχνίδι. Πάντα οι οπαδοί μας είναι δίπλα μας και μας βοηθάνε. Με το sold out μας έδειξαν πόσο περιμένουν αυτό το παιχνίδι και τώρα είναι στο χέρι μας να τους ανταποδώσουμε αυτή τη στήριξη και να τους δώσουμε αυτό που θέλουν».

Για το αν το ντέρμπι της Κυριακής είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι:

«Για μας είναι τελικός, όπως τελικός είναι κάθε παιχνίδι. Έτσι ξεκινήσαμε αυτή τη χρονιά, με αυτή τη φιλοσοφία. Να δίνουμε μάχη σε κάθε παιχνίδι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά ο στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα έχουμε απέναντί μας».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Να προσπαθήσουμε να πιέσουμε τον αντίπαλο, να είμαστε επιθετικοί, να είμαστε ήρεμοι όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας, να έχουμε τις καλύτερες επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Εάν τα κάνουμε αυτά, θεωρώ πως το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς».

Για τις εντυπώσεις που του έχει αφήσει ο Ολυμπιακός:

«Παίζουν καλά, είναι συμπαγής και δυνατή ομάδα, οι παίκτες του είναι συγκεντρωμένοι στο γήπεδο, είναι δυνατοί στις στημένες φάσεις. Έχουν δείξει πως είναι σε καλό δρόμο, αλλά δεν έχουν συναντήσει το τελευταίο διάστημα μία ομάδα όπως τη δική μας, που έχει τη μπάλα στην κατοχή της, που πιέζει και προσπαθεί συνεχώς να χτίζει επιθέσεις. Θα έχουν πολλά προβλήματα με εμάς».

Για το αν διακυβεύεται κάτι περισσότερο από τρεις βαθμοί:

«Δεν είναι ένα παιχνίδι τριών βαθμών, αυτό είναι σίγουρο. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη δεύτερη θέση, αν τον κερδίσουμε θα είναι σαν να κερδίσαμε τέσσερις βαθμούς, σε περίπτωση ισοβαθμίας. Εάν κερδίσουμε, θα δείξουμε και στον κόσμο μας πως είμαστε καλύτερη ομάδα».

Για το τι του λένε στον δρόμο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ:

«Δεν αισθάνομαι διαφορετικά για αυτό το παιχνίδι. Όλη τη χρονιά, μας ζητάνε το ίδιο πράγμα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, να πετύχουμε τον στόχο μας και να φέρουμε ξανά στην πόλη το πρωτάθλημα. Ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής και προσπαθούν να μας δώσουν όλη την ενέργειά τους και όλη την υποστήριξή τους για να το κερδίσουμε».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο του Δικεφάλου:

«Δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα από τους φιλάθλους μας, πάντα δίνουν τα πάντα. Θα πω πως θα δώσουμε ό,τι έχουμε στο χορτάρι, έτσι ώστε να τους χαρίσουμε τη νίκη που τόσο θέλουν».



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved