Παναθηναϊκός: Υποδοχή στα Γιάννινα (photos)
Αρκετός κόσμος υποδέχθηκε την αποστολή του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα, όπου έφτασε η αποστολή ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» το απόγευμα του Σαββάτου (09/02), και η αποστολή έφτασε από το βράδυ της Παρασκευής στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Οι «πράσινοι» είδαν αρκετούς φίλους της ομάδας να τους περιμένουν εκεί για να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.
Πόλος έλξης ήταν ο νεαρός Γιάννης Μπουαζούκης, που κατάγεται κι από την κοντινή Πρέβεζα, αλλά και ο Πάνος Αρμενάκας που για πρώτη φορά συμμετέχει σε αποστολή του «τριφυλλιού». Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη πολιορκήθηκαν από μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας και δεν αρνήθηκαν σε κανέναν αυτόγραφα και φωτογραφίες.
Δείτε τις φωτογραφίες: