Μανόλο Χιμένεθ: Υπογράφει, ανακοινώνεται και κάνει την προπόνηση της ΑΕΚ! (photos)

Μανόλο Χιμένεθ: Υπογράφει, ανακοινώνεται και κάνει την προπόνηση της ΑΕΚ! (photos)

Μανόλο Χιμένεθ: Ορεξάτος για δουλειά έχει φτάσει στην Αθήνα ο Ισπανός, αφού την Τετάρτη θα κάνει και την προπόνηση της ΑΕΚ – Ποιοι είναι οι συνεργάτες του.

Η ΑΕΚ έχει ξανά προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ, αφού ο Ισπανός δεν χρειάστηκε παρά λίγες ώρες από την παραίτηση του Ουζουνίδη μέχρι να πει το «ναι» και να βάλει ξανά την «κιτρινόμαυρη» φόρμα. Ο Χιμένεθ είναι από το βράδυ της Τρίτης (05/02) στην Αθήνα και αν όλα πάνε καλά την Τετάρτη (06/02) θα έρθουν οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μάλιστα, ο 55χρονος τεχνικός ήρθε στην Αθήνα μαζί με τους συνεργάτες του, Φελίπε και Σέμπα που είχε και στην προηγούμενη θητεία του στην ΑΕΚ. Οι δυο θα είναι μαζί του και τώρα, ενώ στο τιμ θα επιστρέψει και ο Νίκος Παπαθανασίου, που ήταν ο αναλυτής αγώνων μέχρι και την αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ το περασμένο καλοκαίρι.

Η λογική, λοιπόν, λέει πως την Τετάρτη (06/02) ο Μανόλο Χιμένεθ αφού υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με την ΑΕΚ, θα ανακοινωθεί επίσημα και στη συνέχεια θα βρεθεί στα Σπάτα μαζί με τους συνεργάτες του για να κάνει κανονικά την προπόνηση της ομάδας που είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 το απόγευμα. Αυτό σημαίνει πως την Πέμπτη (07/02) θα είναι κανονικά στον πάγκο της Ένωσης στο Περιστέρι, στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται την Τετάρτη πριν από την προπόνηση, ο Χιμένεθ να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα.

Η άφιξη του Χιμένεθ για την ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ συζήτησε και συμφώνησε… αστραπιαία με την ΑΕΚ και αμέσως πήρε το αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Αθήνα και να αναλάβει, οκτώ μήνες μετά την τεχνική ηγεσία της ομάδας από την οποία είχε αποχωρήσει. Ο Ισπανός έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν τις 22:00 και μάλιστα κυκλοφόρησε άμεσα κι η πρώτη του φωτογραφία τη στιγμή που βγαίνει από το αεροπλάνο, στην οποία ήταν… περιχαρής.

Ο Ισπανός τεχνικός, όπως αναφέραμε, αναμένεται να υπογράψει την Τετάρτη, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό το αν θα περάσει από τα γραφεία ή αν θα γίνουν όλα στα Σπάτα και θα αρχίσει αμέσως τις προπονήσεις των παικτών της Ένωσης. Χρόνος προσαρμογής, άλλωστε, δεν χρειάζεται αφού τους περισσότερους ο Χιμένεθ τους ξέρει από την περσινή σεζόν…

Η τελευταία παρουσία του Ουζουνίδη στα Σπάτα

Το τέλος της συνεργασίας του Μαρίνου Ουζουνίδη με την ΑΕΚ ήρθε και τυπικά, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ έφτασε στην Αθήνα για να τον αντικαταστήσει. Έτσι, ο Εβρίτης τεχνικός ουσιαστικά βρέθηκε την Τρίτη για μια τελευταία φοράω στα Σπάτα. Ο Ουζουνίδης μαζί με τους Κόλα, Γιάγκου και Αρματά βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης έτσι ώστε να χαιρετήσουν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Η προπόνηση της ΑΕΚ  έγινε κανονικά, υπό τις οδηγίες του Νίκου Παναγιωταρά και τον γυμναστή Νίκο Πανουργιά. Στην προπόνηση έδωσαν το «παρών» και οι Μιχαηλίδης και Βασιλειάδης που θα συνεχίσουν όπως φαίνεται στο τιμ και θα ενσωματωθούν στους συνεργάτες του Χιμένεθ.

Τα «ευχαριστώ» Ουζουνίδη, Μαρίνου και Λυμπερόπουλου

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μπήκε στα αποδυτήρια πριν την προπόνηση και μιλώντας στους παίκτες τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα στην ΑΕΚ. Παράλληλα, τους ευχήθηκε καλή συνέχεια για το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και το μέλλον.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησε ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος που ευχαρίστησε τον Ουζουνίδη και το τιμ του για τη συνεργασία. Τέλος, από πλευράς διοίκησης το «παρών» έδωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος που ευχαρίστησε τον Εβρίτη προπονητή και τους συνεργάτες του για το διάστημα που ήταν στην ΑΕΚ.

Φωτογραφίες από την παρουσία του Χιμένεθ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σιμόες: «Ο Χιμένεθ θα φέρει την ελπίδα στον κόσμο» (video)

Σιμόες: «Ο Χιμένεθ θα φέρει την ελπίδα στον κόσμο» (video)

Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Χιμένεθ (photo)

Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Χιμένεθ (photo)

AEK: Γλύτωσε τα χειρότερα ο Κρίστιτσιτς

AEK: Γλύτωσε τα χειρότερα ο Κρίστιτσιτς

Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved