Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Νίκη… πεντάδας (photos+video)

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Νίκη… πεντάδας (photos+video)

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Άρη που… ανεβαίνει.

Ρυθμό βρήκε ο Άρης, ο οποίος μετά από το «διπλό» στην Ξάνθη, επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Με τη νίκη αυτή οι «κίτρινοι» ανέβηκαν στην 5η θέση και ατενίζουν με αισιοδοξία τη συνέχεια. Οι Ηπειρώτες είχαν καλή εικόνα, με τον Βελλίδη να τους κρατά στο παιχνίδι μέχρι το 75’, αλλά στη συνέχεια το γκολ του Γκαρσία σήμανε και το τέλος του αγώνα. Πλέον ο ΠΑΣ μπαίνει σε περιπέτειες, καθώς έχει μείνει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Αποφασισμένος για τη νίκη μπήκε ο Άρης στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός. Οι Ηπειρώτες άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο. Στο 20’ ο Κουέστα απέκρουσε την προσπάθεια του Τζημόπουλου, ενώ ο ΠΑΣ ζήτησε στη συνέχεια πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κόρχουτ, αλλά ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιο, καθώς ήταν γυρισμένος πλάτη.

Στο 30’ ο Βελλίδης απέκρουσε σουτ του Γκαρσία, ενώ στο 34’ ο Λάρσον έστειλε τη μπάλα δίπλα από δοκάρι του ΠΑΣ. Στο 35’ ο Αθανασιάδης απείλησε με κεφαλιά για τους Γιαννιώτες, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Κουέστα. Δύο προσπάθειες του Ντιγκινί στο τέλος του πρώτου μέρους, η μπάλα δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε να πιέζει, με τον ΠΑΣ να απειλεί με αντεπιθέσεις. Στο 55’ ο Βελλίδης απέκρουσε σουτ του Γκαρσία, ενώ στο 59’ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ένα σουτ του Σιώπη. Στο 74’ ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Δεληζήση να διώχνει τη μπάλα σε πλασέ του Μάνου, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Άρης άνοιξε το σκορ. Στο 76’ ο Βελλίδης απέκρουσε ασθενώς το σουτ του Μαρτίνες και στη συνέχεια ο Γκαρσία πλάσαρε για το 1-0.

Στα τελευταία λεπτά δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο με τον Άρη να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη.

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κούεστα, Δεληζήσης, Ρόουζ, Κόρχουτ, Τζανακάκης, Μπάσα (64’ Ματίγια), Σιώπης, Ντιγκινί, Λάρσον (75’ Μαρτίνες), Γκαρσία, Διαμαντόπουλος (88’ Βέλεθ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Λίλα (82’ Παμλίδης), Σκόνδρας, Κάστρο, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Νικολιάς, Γιάκος (82’ Βιντάλ), Αθανασιάδης, Μάνος (87’ Λεό).



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved