Αυτούς ξεχώρισε από την ΑΕΚ ο Κρίστισιτς!

Αυτούς ξεχώρισε από την ΑΕΚ ο Κρίστισιτς!

Μετά το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ ο Νέναντ Κρίστισιτς μίλησε για πρώτη φορά για το ποιους συμπαίκτες του έχει ξεχωρίσει.

Απόλυτα χαρούμενος που έχει ήδη πάρει χρόνο συμμετοχής με τη νέα του ομάδα, την ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Νέναντ Κρίστισιτς. Ο Σέρβος μέσος της Ένωσης μίλησε στη Nova ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους συμπαίκτες του που έχει ξεχωρίσει. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Τάσο Μπακασέτα και Πέτρο Μάνταλο.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και χαρούμενος που πήρα χρόνο συμμετοχής, στο πρώτο μέρος οι συμπαίκτες μου τα έκαναν όλα καλά κι εγώ σιγά, σιγά θα μπορώ να βοηθήσω περισσότερο», είπε αρχικά ο Κρίστισιτς πριν απαντήσει σε ερωτήσεις.

-Για την υποδοχή που του επιφύλαξαν στην ΑΕΚ: 

«Η υποδοχή ήταν πολύ ζεστή, ήξερα από την Ιταλία παίκτες όπως ο Οικονόμου, ο Τσόσιτς και ο Λιβάγια, οπότε είμαι καλά και μπαίνω στην καθημερινότητά σιγά, σιγά».

-Τι ήταν αυτό που του άρεσε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Είδα το σύνολο να παίζει πολύ καλά, να παίζει ως ομάδα κι αυτό είναι το θετικό, αλλά ξεχώρισα τον Τάσο (Μπακασέτα) και τον Πέτρο (Μάνταλο)»

-Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει, καθώς ήδη ο προπονητής του τον εμπιστεύτηκε:

«Αυτό που ξέρω είναι ότι βρίσκομαι εδώ είναι να βοηθήσω την ομάδα. Ο κόουτς θα αποφασίσει ποιος παίζει αλλά είμαι εδώ για να βοηθήσω»

- Για τον λόγο που ήρθε στην ΑΕΚ:

«Αν μπορώ να μιλήσω για τον Ερυθρό Αστέρα, ήταν η ομάδα μου, από παιδί ήμουν Αστέρας και το όνειρό μου ήταν να παίξω εκεί και τα κατάφερα. Το ότι ήρθα στην ΑΕΚ ήταν γιατί για μένα είναι μεγάλη ομάδα, έχει πάρει το πρωτάθλημα και είμαι εδώ για να τα καταφέρουμε και πάλι»

- Για το ότι μέχρι και τον Δεκέμβρη έπαιζε κανονικά:

«Έπαιζα κανονικά στη Σερβία, είχα μόνο ένα μικρό διάστημα που ήταν κενό, έκανα ατομικό, είμαι έτοιμος, δεν ξέρω αν μπορώ να βγάλω 90λεπτο, αλλά 70 λεπτά πιστεύω πως μπορώ».

-Για την επαφή του με τον Ουζουνίδη:

«Από την πρώτη μέρα καθημερινά έχω επαφή με τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος μου εξηγεί τι θέλει από εμένα, τι πρέπει να κάνω και 15 μέρες τώρα δουλεύω ώστε να καταλάβω και να αφομοιώσω τι θέλει για να μπορώ να ακολουθήσω μέσα στο γήπεδο».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved