Κώτσιρας: «Πεπρωμένο, τύχη και ευλογία όσα ζω στον Αστέρα»

Κώτσιρας: «Πεπρωμένο, τύχη και ευλογία όσα ζω στον Αστέρα»

Ο 26χρονος δεξιός μπακ του Αστέρα μιλά για την εμπειρία του στην Τρίπολη.

Βασικό στέλεχος του Αστέρα Τρίπολης είναι φέτος ο Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος δηλώνει ευλογημένος που αγωνίζεται στους Αρκάδες. Ο 26χρονος δεξιός μπακ κατάγεται από την Τρίπολη και κατάφερε να καθιερωθεί στην ομάδα, αν και ποτέ δεν περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport», o Κώτσιρας ανέφερε: «Είναι πεπρωμένο, τύχη και ευλογία ό,τι έγινε με εμένα και εύχομαι σε κάθε παιδί να ζήσει όσα εγώ στον Αστέρα, γιατί είναι αλήθεια ότι δεν είχα σκεφθεί ποτέ ότι θα έφτανα έως εδώ».

Για το ότι από χαφ και εξτρέμ καθιερώθηκε ως βασικός δεξιός μπακ: «Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά προσπαθώ να βελτιώνομαι. Ο κύριος Ελευθερόπουλος ήταν εκείνος που επέλεξε την αλλαγή της θέσης, λέγοντάς μου ότι έχω όλα τα στοιχεία που χρειάζονται».

Για την αλλαγή της εικόνας του Αστέρα στις τελευταίες αγωνιστικές: «Όντως. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά με τις τέσσερις διαδοχικές νίκες άλλαξε εικόνα μας. Συνεχίζουμε να στοχεύουμε στην Ευρώπη, έστω κι αν είναι δύσκολο, και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Το αξίζει άλλωστε ο Αστέρας, που είναι από τα πιο οργανωμένα σωματεία στην Ελλάδα και έχει πετύχει πράγματα που κανείς δεν θα είχε φανταστεί, ειδικότερα στην Τρίπολη. Τι καλύτερο να υπάρχει μία τέτοια ομάδα στο κέντρο της Πελοποννήσου, όπου όλα τα παιδιά θέλουν να έρθουν».

Για το γιατί δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά: «Ίσως είναι δικαιολογία το δύσκολο πρόγραμμα, αλλά στα αποδυτήρια ξέραμε ότι δεν μας αξίζει η θέση που είχαμε και ότι θα ανεβαίναμε στη βαθμολογία. Και με τον κύριο Παντελίδη και με τον κύριο Παράσχο γινόταν και γίνεται καλή δουλειά, απλώς πριν δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα αποτελέσματα. Αυτή είναι η διαφορά».

Για τις δικές του φιλοδοξίες: «Θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι βασικός στην ομάδα και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι οι στόχοι της ομάδας και οι δικοί μου συμβαδίζουν. Αργότερα, όταν τελειώσω το ποδόσφαιρο θα ήθελα να δω τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης, αξιοποιώντας το πτυχίο μου, στη διοίκηση οργανισμού ως στέλεχος επιχείρησης. Υγεία και επιμονή και όλα θα γίνουν... Κανένας στόχος, άλλωστε, δεν επιτυγχάνεται δίχως δουλειά, προσπάθεια και αφοσίωση».

Για το ότι δεν έχει η ομάδα του μεγάλη συμπαράσταση από το κοινό της Τρίπολης: «Στους φιλάθλους της Τρίπολης χρωστώ πολλά. Για τη συμπαράστασή τους. Με έχουν βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Πράγματι, θα έπρεπε να είχαμε πιο πολύ κόσμο στο γήπεδο. Αλλά ας μην ξεχνάμε και τις κακές καιρικές συνθήκες που συχνά έχουμε στην Τρίπολη. Παίζουν ρόλο κι αυτές όμως, περιμένω ότι στη συνέχεια θα τους έχουμε κοντά μας σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο Αστέρας αξίζει πολλά και η συνέχεια θα είναι δική του».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved