Δώνης: «Είμαστε ομάδα που σέβεται τον αντίπαλο»

Δώνης: «Είμαστε ομάδα που σέβεται τον αντίπαλο»

Στο ήθος που δείχνει σε κάθε παιχνίδι ο Παναθηναϊκός στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Δώνης

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν είναι μία από τις πιο πολύτιμες νίκες της ομάδας φέτος: "Νομίζω ότι σε αυτή τη διαδρομή μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα είμαστε μία ευθεία γραμμή. Θα είμαστε μία ομάδα με τα καλά της, τα μέτριά της και τις κακές της στιγμές. Τα συναισθήματα μπορεί να επηρεάζονται όμως η λειτουργία μας δεν επηρεάζονται με τίποτα. Ήταν το πρώτο ματς που έλειπε ο αρχηγός μας. Σκεφτείτε μετά ότι στο 40' χάσαμε το βασικό μας σέντερ φορ. Αυτό που βλέπω είναι το πως καταθέτουμε την ψυχή μας στον αγωνιστικό χώρο. Για μένα ήθελε ψυχή και αυτό που έγινε στο Ηράκλειο. Αυτοί που δεν έχουν ψυχή δεν παίρνουν πρωτοβουλία. Δεν έχω δει ξανά το Ολυμπιακό Στάδιο με τόσο κακό αγωνιστικό χώρο. Συμπεριφέρθηκε καλά η ομάδα όμως, κερδίσαμε πολλές δεύτερες μπάλες. Είχαμε καλή λειτουργία μέχρι τη φάση του πέναλτι. Αν σκεφτείτε όλο το πρώτο μέρος απέναντι σε καλό αντίπαλο απειληθήκαμε μόνο από μία στημένη μπάλα. Λόγικό είναι προς το τέλος μια ποιοτική ομάδα να δημιουργήσει φάσεις".

Για τις αποφάσεις του διαιτητή: "Νομίζω είναι συνολική η δουλειά στο σύλλογο για να έχουμε αξιοπρεπή συμπεριφορά. Πρώτα από όλα σεβόμαστε τον άρχοντα του παιχνιδιού και όταν κάνει λάθη. Θέλουμε να αφιερώνουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι".

Για την προσαρμοστικότητα των παικτών: "Νομίζω ότι αυτό για να γίνει πρέπει να κερδηθεί η εμπιστοσύνη των παικτών. Όταν φύγουν από την προπόνηση εξασκούν το μυαλό τους οι παίκτες. Υπάρχει σταθερό εβδομαδιαίο πρόγραμμα πριν μπούμε στην εκπαίδευση. Η φιλοσοφία μπορεί να παραμένει ίδια όμως οι τοποθετήσεις αλλάζουν".

Για τον Μακέντα: "Δεν μπορούσε να συνεχίσει, όπως και χθες ρώτησα τον Κουρμπέλη και δεν μπορούσε να παίξει".

Για την αντίδρασή του προς τον Σιδηρόπουλο: "Δεν του είπα κάτι ιδιαίτερο. Ήμουν ένας άνθρωπος που χαιρόταν που κέρδισε η ομάδα του. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος να κρίνω τον διαιτητή".

Για τη φάση που δεν τηρήθηκε το fair play: "Η ομάδα μας δείχνει μεγάλο επίπεδο και σεβασμό στον αντίπαλο. Ό,τι και αν έχουμε δεχθεί βλέπετε τη συμπεριφορά του πάγκου μας. Επειδή τον Ρισβάνη τον ξέρω προσωπικά, δεν είμαστε ομάδα που πέφτουμε κάτω να κάνουμε καθυστερήσεις, ο Σπύρος έπρεπε να μας δώσει την μπάλα και αυτό περίμενα ότι θα κάνει".

ΠΗΓΗ: Leoforos.gr



ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Λαμία: Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Δρίβας
Λαμία: Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Δρίβας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved