ΟΦΗ: Το παλεύουν Μεγιάδο, Μιχόγεβιτς

ΟΦΗ: Το παλεύουν Μεγιάδο, Μιχόγεβιτς

Στην προπόνηση του ΟΦΗ ο Ρώσος κοσμοναύτης Όλεγκ Αρτέμιεφ.

Με έμφαση στην τακτική συνεχίστηκε την Πέμπτη (22/11) η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής (25/11, 19:30) με τον Άρη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση των τραυματιών.

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος και η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής θα κριθεί στην προπόνηση της Παρασκευής. Το ίδιο ισχύει με τον Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος ανέβασε ρυθμούς στο πρόγραμμά του και συμμετείχε για λίγη ώρα στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Μανώλης Παπαστεριανός, Χουάν Νέιρα και Θανάσης Ντίνας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 15:30 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής (23/11) στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ρώσος κοσμοναύτης στο ΒΑΚ

Ο διάσημος Ρώσος κοσμοναύτης Όλεγκ Αρτέμιεφ της Roskosmos βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και παρακολούθησε την προπόνηση του ΟΦΗ. Τον συνόδευσε η σύζυγός του, ο 7χρονος γιος του και η 2 ετών κόρη τους, ενώ το παρών έδωσαν μέλη από το ιατρικό επιτελείο του και ο επικεφαλής του τμήματος αποκατάστασης της αποστολής που τον ακολουθεί.

ofi kosmonautis

Ο Όλεγκ Αρτέμιεφ βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Κρήτη, όπου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά την επιστροφή του στη γη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, μαζί με τους Αμερικανούς αστροναύτες της NASA, Ρίτσαρντ Άρνολτ και Άντριου Φόστελ.

Στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο τον υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Ηλίας Πουρσανίδης και ο Team Manager της ομάδας Παύλος Αδάμος. Οι αρχηγοί του ΟΦΗ και ο προπονητής μας Νίκος Παπαδόπουλος, πρόσφεραν δώρο στον Όλεγκ Αρτέμιεφ και τον γιο του από μια φανέλα της ομάδας.

Ο Ρώσος κοσμοναύτης και η οικογένειά του δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ και εξέφρασαν την επιθυμία να παρακολουθήσουν τον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved