Παράσχος: «Ο Αστέρας θα βρει το δρόμο του» (video)
SHARE

Παράσχος: «Ο Αστέρας θα βρει το δρόμο του» (video)

Υψηλού επιπέδου ομάδα χαρακτήρισε τον Αστέρα Τρίπολης ο Γιώργος Παράσχος.

Έτοιμος να βοηθήσει τον Αστέρα Τρίπολης να ανακάμψει και να βρει τον δρόμο του προς τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας είναι ο Γιώργος Παράσχος. Ο νέος τεχνικός των Αρκάδων μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τις εντυπώσεις του, αλλά και τους στόχους του Αστέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου:

«Το όνειρο του κάθε προπονητή είναι να δουλεύει σε ομάδες στις οποίες υπάρχουν όλες οι προοπτικές για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά. Αυτά που προσφέρει ο Αστέρας, οι γηπεδικές εγκαταστάσεις και η γενικότερη οργάνωση, προσελκύουν τον κάθε προπονητή να δουλέψει σε αυτή την ομάδα. Ο Αστέρας συγκαταλέγεται σε ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου, όπως οι μεγάλες των Αθηνών ή ο ΠΑΟΚ κι έτσι από την πρώτη εντύπωση την οποία σχημάτισα την πρώτη ημέρα, πραγματικά κατάλαβα ότι χαίρεσαι να δουλεύεις σε αυτή την ομάδα. Δεν σου λείπει τίποτε. Αλλά πρέπει να προσπαθήσεις αυτή η ομάδα να παραμείνει για πολλά χρόνια στην Α' Εθνική και να κάνει όσο το δυνατόν χρονιές, όπως αυτές που έχει κάνει με πολλές παρουσίες στην Ευρώπη.

Πάντα ο Αστέρας ήταν πολύ δυνατός αντίπαλος. Δεν είναι τυχαίο που βγήκε πέντε φορές στην Ευρώπη. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό. Μια επαρχιακή ομάδα και μια μικρή πόλη, να διαθέτει αυτή τη δυναμική που έχει ο Αστέρας. Πάντα ήταν ένας υπολογίσιμος αντίπαλος.

Η ομάδα βρέθηκε τυχαία σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια, με εξαίρεση τον αγώνα με την Λαμία. Είναι κρίμα, αδικείται η ομάδα που βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση και τα παιδιά έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους. Αυτό τους είπα. Οι εμφανίσεις τους δεν ήταν άσχημες. Πιστεύω ότι στα περισσότερα παιχνίδια δικαιούνταν να πάρουν τη νίκη. Κι όμως, επειδή στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ατυχία και για να μην τα ρίχνουμε όλα εκεί, υπάρχει και η αστοχία, βρέθηκαν σε αυτή τη θέση. Αλλά βλέπω στα πρόσωπα αυτών των παιδιών, ότι τους έχει πειράξει πάρα πολύ. Καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους και νομίζω ότι πολύ γρήγορα αυτή η ομάδα θα ανακάμψει.

Είναι μια περίεργη χρονιά. Φέτος για πρώτη φορά διακρίνω ότι υπάρχουν ομάδες, όπως αυτές που ανέβηκαν και έχουν μία δυναμική, αλλά και άλλες, που κάνουν το πρωτάθλημα πιο ενισχυμένο από το περσινό. Γι' αυτό, με το καλό, αν είναι δυνατόν να ξεκολλήσουμε όσο το δυνατό περισσότερο από αυτή τη βαθμολογική θέση, να φύγει και το άγχος από τα παιδιά, να ελευθερωθούν τα πόδια τους και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ο Αστέρας μπορεί να βρει το δρόμο του και να στοχεύει πάλι σε πιο υψηλές θέσεις».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Η γκάφα του Star για το Game of Thrones που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο (photo)
Η γκάφα του Star για το Game of Thrones που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο (photo)
Μηνιαίες προβλέψεις από 20/04-20/05: Ανανέωση, εκπλήξεις κι αλλαγή πορείας
Μηνιαίες προβλέψεις από 20/04-20/05: Ανανέωση, εκπλήξεις κι αλλαγή πορείας
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 19/04 (video)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 19/04 (video)
ΑΕΚ: Το στοίχημα του Τσιγκρίνσκι
ΑΕΚ: Το στοίχημα του Τσιγκρίνσκι

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies