ΟΦΗ: Ανάψανε φωτιά και… μεγαλώνει! (photos)

ΟΦΗ: Ανάψανε φωτιά και… μεγαλώνει! (photos)

Νέα εποχή στον ΟΦΗ υπό τη διοίκηση του Μιχάλη Μπούση με τους Γιάννη Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη να αναλύουν το ποδοσφαιρικό πλάνο για να γίνει ξανά μεγάλο το κλαμπ της Κρήτης.

Ο ΟΦΗ είναι πια στα χέρια του Μιχάλη Μπούση, ο οποίος ανέλυσε τα σχέδιά του για την ομάδα και όπως είπε… άναψε η φλόγα μέσα του έτσι ώστε να κάνει σπουδαία την ομάδα του Ηρακλείου. Εκτός από το νέο «αφεντικό» της κρητικής ΠΑΕ, στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Γιάννης Σαμαράς αλλά και ο β’ αντιπρόεδρος, Ηλίας Πουρσανίδης.

«Νιώθω λίγο περίεργα με πολλά συναισθήματα. Σημασία είναι ότι θέλουμε να κάνουμε αλλαγή νοοτροπίας από τις ακαδημίες και να βοηθήσουμε τα παιδιά γιατί χωρίς αυτά δεν υπάρχει μέλλον. Να δώσουμε ένα κίνητρο στα μικρά παιδιά. Είναι χαρά που μίλησα με του παίκτες και τους ποδοσφαιριστές. Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα. Θα ασχοληθούμε μόνο με το ποδόσφαιρο και την ανάπτυξη και όλοι αυτό θα ακολουθήσουμε. Μεγάλη πρόκληση και ωραία πρόκληση. Πετυχημένος ο Μιχάλης, νιώθω άβολα γιατί είναι εδώ και ο Γιώργος που έχω να τον δω καιρό. Χθες ήταν παίκτης σήμερα κάτι άλλο και του χρωστάμε πολλά», είπε αρχικά ο Γιάννης Σαμαράς και πρόσθεσε:

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουμε είναι να υποστηρίξουμε τα παιδιά. Ξέρουμε το πλάνο και το σχέδιο, τα πάω πολύ καλά με αυτά. Οι φίλαθλοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρεσβεύουμε κάτι άλλο. Έχουμε μια διαφορετική νοοτροπία, να πέσει η ένταση και να πάμε να παίξουμε όλα τα παιχνίδια. Για εμένα στόχος είναι να αλλάξουμε την νοοτροπία και να οργανωθούμε και όλα θα έρθουν με το χρόνο τους. Από εδώ και πέρα θα μιλάμε για ποδόσφαιρο. Ο κόσμος να πάει στο γήπεδο και να βοηθάει είτε είναι καλές ή κακές στιγμές. Πρέπει να γίνουμε ένα από τις ακαδημίες μέχρι την μεγάλη ομάδα. Ποιος δεν θέλει να σωθούμε; Φυσικά θα παλέψουν τα παιδιά και θα το πετύχουμε. Από εδώ και πέρα θα πηγαίνουμε μόνο προς τα πάνω. Μην ανησυχεί κανένας γιατί θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Από την πλευρά του, ο Πουρσανίδης σχολίασε: «Είναι λίγο δύσκολο να ειπωθούν εύκολα λόγια. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι όπως είπε και ο Γιώργος ότι λάθη θα γίνουν, όμως ξέρετε το κίνητρο μας. Και τα λάθη που θα κάνουμε θα είναι ανθρώπινα, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Να ευχαριστήσω τον κ. Αρναουτάκη, κ. Λαμπρινό κ. Βαρδαβά, που έχουμε επαφές μαζί τους καιρό όπως και το προηγούμενο Δ.Σ. του ΟΦΗ, που όλο αυτό το διάστημα είχαμε επαφή. Έχει γίνει πολύ σωστά και οργανωμένα όλο αυτό το καιρό στο να έχει όλο αυτό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τους μετόχους. Βλέπω πρόσωπα και μάτια δακρυσμένα που μας κάνουν χαρούμενος γιατί με πολλούς έχουμε ιδρώσει για την φανέλα».

Ενώ για το όνειρό του για τον ΟΦΗ, είπε: «Αυτό που λείπει από την ομάδα, όπως το αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι η ταλαιπωρία, όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν ταλαιπωρηθεί. Χάθηκε η αξιοπιστία και ο σεβασμός, πρώτα εσωτερικά. Χάθηκε αυτό που έζησα εγώ, όταν με είχαν πάρει κάποια φορά τηλέφωνο και μου είπαν ότι σε θέλει ο ΟΦΗ και έτρεξα σαν τρελός. Αν πάμε σε ολόκληρη την Κρήτη και ζητήσουμε έναν παίκτη ίσως το σκεφτεί 2-3 φορές. Αν φτιαχτεί αυτό είναι το οικοδόμημα. Θα το πρεσβεύει όλο το κλαμπ, από την πρώτη ομάδα, αλλά και οι ακαδημίες. Το πώς θα κατεβαίνουν οι ομάδες μας σε ένα άλλο γήπεδο και το τι υγεία θα μεταδίδουν και τι σεβασμό είναι ο αρχικός στόχος. Εμείς δεν θέλουμε λόγια ούτε θα γεμίσουμε τον κόσμο με πράγματα που δεν θα υλοποιηθούν. Είναι πολλά στο σχέδιό μας και δρομολογημένα ένα - ένα σε βήματα. Αν φτιάξουμε το εσωτερικό μας, αυτό που είχε το 1984-85 όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια με τον Γιάννη Σαμαρά και τον Ευγένιο, αν το ξαναβγάλουμε προς τα έξω, έχουμε κάνει πρώτο βήμα. Ένα κλαμπ σαν τον ΟΦΗ πρέπει να μεγαλώσει, αλλά ο κόσμος πρέπει να τα βλέπει ένα- ένα».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved