Σοκ στην ΑΕΚ! -3 για τα επεισόδια στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Σοκ στην ΑΕΚ! -3 για τα επεισόδια στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Η ποινή περιλαμβάνει ακόμα δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 73.250 ευρώ.

Με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 73.250 ευρώ τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Οι ισχυρισμοί της Ένωσης ότι δεν έγιναν εκτεταμένα επεισόδια και ότι δεν έφερε ευθύνη η ΠΑΕ δεν έπεισαν το Πειθαρχικό Όργανο που αποφάσισε να την τιμωρήσει αυστηρά.

Η ποινή είναι εφέσιμη και η ΑΕΚ αναμένεται να προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών.

Με τα νέα δεδομένα, η ΑΕΚ πλέον υποχωρεί στην 6η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, όσους έχει και ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League:

«Βάσει των αναφερομένων στο από 7/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/18/2035272/9-10-2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ποσού εβδομήντα τριών χιλιάδων διακοσίων πενήντα (73.250,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».



Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στα playoffs και μετά στον τελικό του T-Center
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στα playoffs και μετά στον τελικό του T-Center
ΣΟΚ στην Αστάνα: Πέθανε ο Ραμούνας Τσβίρκα
ΣΟΚ στην Αστάνα: Πέθανε ο Ραμούνας Τσβίρκα
«Αγκαλιά» με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο Βεζένκοφ, στη… γωνία ο Ναν
«Αγκαλιά» με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο Βεζένκοφ, στη… γωνία ο Ναν
«Foot Mercato»: «Εξετάζει Πελμάρ ο Παναθηναϊκός»
«Foot Mercato»: «Εξετάζει Πελμάρ ο Παναθηναϊκός»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved