Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Ασταμάτητος με Κουλούρη

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Ασταμάτητος με Κουλούρη

Ο Ατρόμητος νίκησε και παρέμεινε πρώτος μαζί με τον ΠΑΟΚ.

 Οι υψηλές πτήσεις του Ατρόμητου συνεχίστηκαν και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με τον ΠΑΟΚ. Το γκολ των Περιστεριωτών πέτυχε στο 38’ ο Κουλούρης, ενώ ο Βελλίδης με καίριες επεμβάσεις δεν τους επέτρεψε να πετύχουν άλλο τέρμα. Ο ΠΑΣ πάντως διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις πέναλτι στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα.

Το παιχνίδι στο Περιστέρι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και παράπονα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ζήτησε δύο πέναλτι. Συγκεκριμένα ζήτησε κάτι σε τράβηγμα στον Μυστακίδη, αλλά πιο πολύ φώναξαν για μαρκάρισμα στον Ξύδα στο13’. Ο Ατρόμητος όμως ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε για το γκολ, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες.

Στο 38’ ο Ουγκράι εκτέλεσε το φάουλ και ο Κουλούρης με κεφαλιά νίκησε τον Βελλίδη για το 1-0. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου οι Περιστεριώτες συνέχισαν να πρεσάρουν, με τον ΠΑΣ να έχει μόλις μια τελική στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και να γίνει πιο απειλητικός, με τον Γιάννη Πετράκη να κάνει αλλαγές προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, ο Ατρόμητος εκμεταλλευόταν τα λάθη των Γιαννιωτών και απειλούσε με επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Ο Μούγιακιτς σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να νικήσει τον Βελλίδη στο 62’ και στο 69’.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ επενέβη σωστά τόσο στο 79’ αποκρούοντας δύσκολο σουτ του Κουλούρη, όσο και στο 81’ σε σουτ του Ούμπιντες. Ωστόσο οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να οργανώσουν σωστά μια επίθεση και να ψάξουν την ισοφάριση. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη και τους φιλάθλους να αποθεώνουν παίκτες και προπονητή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Μπρούνο, Μπουσούλατζιτς, Χατζηισαΐας, Ουγκράι (63’ Ούμπιντες), Μάντσον, Κουλούρης, Ρισβάνης, Γιαννούλης (72’ Κιβρακίδης), Μούγιακιτς (86’ Κωτσόπουλος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ (46’ Κάστρο), Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Κακουμπά, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Βιδάλ, Μυστακίδης (58’ Αθανασιάδης), Ξύδας (63’ Κρίζμαν).



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved